۱۳ / تير / ۱۴۰۵ - 04 July 2026
20:54
کد خبر : 9769537
۱۳:۳۵

۱۴۰۵/۰۴/۱۳

دانش آموزان حماسه ساز از خونخواهی امام شهید عقب نخواهند نشست

حضور پرشکوه و میلیونی در مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت؛ تجلی‌گاه اراده نسلی که هرگز از مسیر ولایت، خون‌خواهی امام و هم‌کلاسی‌های شهیدش و پیشبرد اهداف انقلاب عقب نخواهد نشست.

به گزارش خبرگزاری بسیج؛ سازمان بسیج دانش‌آموزی،اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان سازمان دانش‌آموزی با صدور پیامی  نسل آینده ساز انقلاب را برای مراسم وداع و تشییع امام شهید امت دعوت کردند.متن پیام به شرح زیر است؛

بسم رب الشهداء و الصدیقین 

﴿مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ ۖ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَىٰ نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ ۖ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلًا﴾

نوجوانان غیور، دانش‌آموزان حماسه‌ساز و فرزندان سرافراز مکتب مقاومت؛

تاریخ این مرز و بوم، بار دیگر در نقطه‌ای سرنوشت‌ساز ایستاده است. عروج ملکوتی و شهادت پرچمدار عزت و مقاومت، قائد شهید امت و پدر مهربانمان، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (قدس‌الله‌نفسه‌الزکیه)، نه یک مرثیه برای پایان، که سرآغاز فصلی نوین و درخشان از رویش‌های انقلاب اسلامی است. خون پاک این مجاهد نستوه و رهبر حکیم که به‌حق «آقای شهید ایران» است، کالبد جامعه را مهیای قیامی الهی کرده و اراده پولادین نسل نو را برای پیمودن قله‌های پیشرفت و تمدن‌سازی، استوارتر از پیش ساخته است.

دولت تروریستی آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی که دستشان تا مِرفَق به خون بی‌گناهان آلوده است، گمان بردند با این جنایت شقاوت‌آمیز، اراده استوار این ملت فرو خواهد ریخت. این جانیان خبیث در اوج رذالت و استیصال، جنایت هولناک مدرسه میناب را نیز رقم زدند و ۱۶۸ کودک و دانش‌آموز بی‌گناه را بی‌رحمانه به خاک و خون کشیدند؛ غافل از آنکه خون مطهر امام شهید، در هم‌آمیختگی با خون پاک این نوگلان پرپرشده، طوفانی به پا خواهد کرد که بساط ظلمشان را برای همیشه در هم می‌پیچد. مکتب و اندیشه این رهبر الهی، در عمق جان و روان میلیون‌ها دانش‌آموز و نوجوان ایرانی رسوخ کرده و اینک، هر دانش‌آموز یک پرچمدار برای خون‌خواهی است.

امروز، پژواک شعار حماسی «باید برخاست» جوهره‌ اراده تک‌تک شما آینده‌سازان است. نسل آرمان‌خواه و بیدار ایران اسلامی، به جهانیان ثابت خواهد کرد که پیوند عمیق میان امت، ولایت و آرمان‌های رفیع انقلاب، ناگسستنی است و مسیر علم، فناوری، استقلال و اقتدار ایران قوی، با شتابی روزافزون توسط دستان توانمند همین نسل مصمم، ادامه خواهد یافت.

از این رو، تشکل‌های دانش‌آموزی سراسر کشور، از اقیانوس بی‌کران هم‌کلاسی‌های بیدار و تمامی نوجوانان بصیر ایران عزیز دعوت می‌نمایند تا به یاد ۱۶۸ دوست و هم‌کلاسی آسمانی‌ در فاجعه میناب، کوبنده‌تر و گسترده‌تر از همیشه به میدان بیایند و با حضوری پرشور، دشمن‌شکن و یکپارچه در مراسم وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب و همراهان آسمانی‌شان، حماسه‌ای بی‌نظیر خلق کنند؛ چرا که امروز، بزرگ‌ترین کلاس درس، در صفوف به‌هم‌پیوسته و گام‌های استوار این بدرقه تاریخی برپا می‌شود.

حضور شکوهمند شما، تنها پاسداشتی بر دهه‌ها مجاهدت پدرانه و حمایت‌های بی‌دریغ قائد شهید امت از نسل نوجوان نیست؛ بلکه تجدید بیعتی مستحکم با آرمان‌های امام راحل (ره) و اعلام وفاداری مطلق به خلف صالح رهبر شهیدمان، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (حفظه‌الله‌تعالی) است. 

ما با گام‌های استوارمان به تصویر می‌کشیم که پرچم عزت و مقاومت این ملت بر زمین نخواهد افتاد و با صلابتی مضاعف در دستان این نسل، برافراشته خواهد ماند.

وعده دیدار ما: حضور پرشکوه و میلیونی در مراسم وداع و تشییع قائد شهید امت؛ تجلی‌گاه اراده نسلی که هرگز از مسیر ولایت، خون‌خواهی امام و هم‌کلاسی‌های شهیدش و پیشبرد اهداف انقلاب عقب نخواهد نشست.

سازمان بسیج دانش‌آموزی
اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان
سازمان دانش‌آموزی

 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید