۱۴ / تير / ۱۴۰۵ - 05 July 2026
04:13
کد خبر : 9769651
۲۳:۱۲

۱۴۰۵/۰۴/۱۳
فتحی:

موکب‌ها جلوه‌ای از فرهنگ ایثار و همدلی مردمی هستند/ضرورت هم‌افزایی مردمی برای خدمت‌رسانی به زائران

همدان-فرماندار فامنین گفت: موکب‌ها تنها محل خدمت‌رسانی نیستند، بلکه جلوه‌ای از فرهنگ ناب ایثار، همدلی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت مردمی به شمار می‌روند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، در آستانه برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر «قائد شهید امت»، فرماندار شهرستان فامنین به همراه فرمانده سپاه ناحیه و جمعی از اعضای کارگروه‌های ستاد تشییع پیکر مطهر «قائد شهید امت» در شهرستان فامنین، از روند آماده‌سازی موکب سیدالشهدا(ع) در بخش پیشخور بازدید کرد.

محمد فتحی، فرماندار و رئیس ستاد تشییع پیکر مطهر «قائد شهید امت» در شهرستان فامنین، در این بازدید ضمن بررسی آخرین اقدامات انجام‌شده، از نزدیک در جریان آمادگی موکب برای ارائه خدمات به زائران و عزاداران قرار گرفت.

در جریان این بازدید، بخش‌های مختلف موکب از جمله اسکان موقت، پذیرایی، راهنمایی زائران، خدمات رفاهی و پشتیبانی مورد ارزیابی قرار گرفت و بر ضرورت آمادگی کامل، هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی و استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم تأکید شد.

فرماندار فامنین با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی خادمان موکب‌ها و نیروهای مردمی، اظهار کرد: موکب‌ها تنها محل خدمت‌رسانی نیستند، بلکه جلوه‌ای از فرهنگ ناب ایثار، همدلی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت مردمی به شمار می‌روند؛ ظرفیتی ارزشمند که در بزنگاه‌های مهم، انسجام و همبستگی مردم را به نمایش می‌گذارد.

وی افزود: حضور فعال موکب‌ها در مسیرهای تردد و محل استقرار زائران، علاوه بر تسهیل ارائه خدمات و کاهش بار دستگاه‌های اجرایی، زمینه میزبانی شایسته از عزاداران را فراهم می‌کند و نمادی از وحدت، همدلی و روحیه جهادی مردم شهرستان فامنین است.

سرهنگ شیرزاد، فرمانده سپاه ناحیه فامنین نیز با اشاره به نقش بی‌بدیل مشارکت‌های مردمی در برگزاری مراسم‌های بزرگ، گفت: موکب‌ها پشتوانه‌ای مطمئن برای مدیریت مردمی این رویدادها هستند و فرهنگ خدمت بی‌منت، اخلاص و تعاون را به زیبایی در معرض دید همگان قرار می‌دهند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید