۱۶ / تير / ۱۴۰۵ - 07 July 2026
09:42
کد خبر : 9769696
۱۰:۲۸

۱۴۰۵/۰۴/۱۴
سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور:

راه‌اندازی بیش از ۵۰ موکب پذیرایی جامعه کار و تولید در مسیر تشییع پیکر مطهر قائد شهید انقلاب اسلامی

همزمان با برگزاری آیین باشکوه تشییع پیکر مطهر قائد شهید انقلاب اسلامی و در راستای خدمت‌رسانی به خیل عظیم عاشقان، دلدادگان و عزاداران، سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با بسیج ظرفیت‌های استانی و مشارکت گسترده جامعه کار و تولید، بیش از ۵۰ موکب پذیرایی را در مبادی ورودی شهر تهران، مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم و نقاط مختلف پایتخت برپا کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور،همزمان با برگزاری آیین باشکوه تشییع پیکر مطهر قائد شهید انقلاب اسلامی و در راستای خدمت‌رسانی به خیل عظیم عاشقان، دلدادگان و عزاداران، سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با بسیج ظرفیت‌های استانی و مشارکت گسترده جامعه کار و تولید، بیش از ۵۰ موکب پذیرایی را در مبادی ورودی شهر تهران، مسیرهای منتهی به محل برگزاری مراسم و نقاط مختلف پایتخت برپا کرد.

این مواکب با هدف تکریم زائران و عزاداران و ایجاد شرایط مناسب برای حضور پرشور مردم، از ساعات اولیه آغاز مراسم فعالیت خود را آغاز کرده و با ارائه انواع خدمات رفاهی و پذیرایی، آماده خدمت‌رسانی به صدها هزار نفر از مردم شریف، خانواده‌های معظم شهدا، کارگران، بسیجیان و سایر شرکت‌کنندگان در این مراسم معنوی هستند.

در این مواکب، خدماتی از جمله توزیع آب معدنی، نوشیدنی‌های گرم و سرد، صبحانه، میان‌وعده، غذای گرم، اقلام فرهنگی، خدمات امدادی اولیه و راهنمایی زائران با همت جهادگران، کارگران بسیجی و نیروهای داوطلب ارائه می‌شود.

سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با تأکید بر اینکه خدمت به مردم و تکریم عزاداران شهدا، افتخاری بزرگ برای جامعه کار و تولید کشور است، اعلام کرد که تمامی امکانات و ظرفیت‌های خود را برای ارائه خدمات شایسته به شرکت‌کنندگان در این مراسم عظیم مردمی به کار گرفته است.

حضور گسترده کارگران، مدیران، صنعتگران و اعضای پایگاه‌های مقاومت بسیج کارگری در کنار اقشار مختلف مردم، جلوه‌ای از وحدت، همبستگی ملی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی، امام راحل (ره) و شهدای گرانقدر را به نمایش گذاشته و بار دیگر نشان داد که ملت ایران در پاسداری از ارزش‌های انقلاب اسلامی و راه شهیدان، استوار و متحد خواهد ماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید