۱۶ / تير / ۱۴۰۵ - 07 July 2026
07:02
کد خبر : 9769937
۱۰:۲۳

۱۴۰۵/۰۴/۱۵
مسئول آماد و پشتیبانی سپاه استان قزوین؛

پخت و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا توسط سپاه قزوین در مراسم وداع با امام شهید در تهران

سرهنگ میرزانیا، از استقرار کامل نیروهای این معاونت در منطقه ۱۱ تهران خبر داد و گفت: خادمان سپاه قزوین با بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود، روزانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار پرس غذا را در سه وعده میان خادمان، زائران و عزاداران مراسم وداع با امام شهید توزیع می‌کنند.

قزوین - به گزارش بسیج، سرهنگ حسین میرزانیا، مسئول آماد و پشتیبانی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین، با تسلیت شهادت قائد بزرگ انقلاب اسلامی، اظهار کرد: از نخستین لحظات اعلام مأموریت، نیروهای معاونت آماد و پشتیبانی با تمامی امکانات، تجهیزات و ظرفیت‌های موجود در منطقه ۱۱ تهران مستقر شدند تا در خدمت‌رسانی به زائران و خادمان مراسم وداع با امام شهید نقش‌آفرینی کنند.

پخت و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا توسط سپاه قزوین در مراسم وداع با امام شهید در تهران

وی افزود: با برنامه‌ریزی انجام‌شده، در سه روز گذشته روزانه بین ۱۵ تا ۲۰ هزار پرس غذا در وعده‌های صبحانه، ناهار و شام تهیه و میان خادمان، زائران و مردم حاضر در این منطقه توزیع شده است.

پخت و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا توسط سپاه قزوین در مراسم وداع با امام شهید در تهران

مسئول آماد و پشتیبانی سپاه صاحب‌الامر(عج) استان قزوین با اشاره به حضور نیروهای داوطلب در این مأموریت گفت: حدود ۵۰ نفر از خادمان سپاه به‌صورت شبانه‌روزی، عاشقانه و بدون هیچ‌گونه چشمداشت مادی در این منطقه مشغول خدمت‌رسانی هستند و با روحیه‌ای جهادی تلاش می‌کنند بهترین خدمات را به عزاداران و زائران ارائه دهند.

پخت و توزیع روزانه ۲۰ هزار پرس غذا توسط سپاه قزوین در مراسم وداع با امام شهید در تهران

سرهنگ میرزانیا تأکید کرد: خدمت به زائران و عاشقان امام شهید، افتخاری بزرگ برای خادمان سپاه است و تمامی نیروهای حاضر با انگیزه‌ای معنوی و در فضایی سرشار از اخلاص، این مسئولیت را انجام می‌دهند.

 

انتهای پیام/۱۰۱۵


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید