۱۶ / تير / ۱۴۰۵ - 07 July 2026
09:47
کد خبر : 9769940
۱۳:۲۶

۱۴۰۵/۰۴/۱۵
فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان در اجتماع شبانه مردم شهرستان بروجرد:

موجودیت ملت ایران نشئت گرفته از مکتب امام حسین علیه‌السلام است

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام لرستان گفت: موجودیت ملت ایران نشئت گرفته از مکتب امام حسین علیه‌السلام است، دشمنان با به راه‌انداختن جنگ شناختی قصد دارند ملت ایران را از مکتب عاشورا دور کنند.

به گزارش خبرگزاری بسیج لرستان از شهرستان بروجرد، سردار نعمت‌الله باقری در شب ۱۲۷ اجتماع شبانه مردم شهرستان بروجرد بیان کرد: امروز یزیدیان زمان شهادت رهبر ما را شکست خود می‌دانند، کما اینکه شهادت رهبر شهید موجبات شکست آنان را رقم زده است. دشمنان با ایران قوی دشمنی دارند و برنامه هسته‌ای و موشکی را بهانه‌ای برای موجودیت ملت ایران کرده‌اند. 

وی اضافه کرد: حال اینکه موجودیت ملت ایران نشئت گرفته از مکتب امام حسین علیه‌السلام است، دشمنان با به راه‌انداختن جنگ شناختی قصد دارند ملت ایران را از مکتب عاشورا دور کنند. ملت ایران به وعده‌های خداوند اعتقاد دارند و بیش از چهار ماه در کف خیابان هستند تا نصرت الهی محقق شود.

باقری تصریح کرد: رهبر شهید در مقابل دشمنان انقلاب سر تعظیم فرود نیاوردند و یزیدیان زمان او را به شهادت رساندند. امروز ترامپ اقرار کرد که مردم ایران دوستدار امام شهید خود هستند و این معلوم می‌شود که هنوز رهبر شهید و ملت ايران را نشناخته است.

وی عنوان کرد: رهبر شهید با مردمی‌کردن جنگ هشت‌ساله نظام جمهوری اسلامی ایران را در مقابل دشمنان به پیروزی رساند. رهبر‌ شهید از بعد معنوی و تربیتی جامعه غافل نبود و جامعه را به سمت توسعه دینی پیش برد. استمرار روح اسلام انقلابی که یکی از دستاوردهای جنگ هشت‌ساله بود جامعه اداره کرد.

باقری اظهار کرد: شهیدان سلیمانی، سلامی و دیگر فرماندهان تربیت شده رهبر شهید بودند که همواره در خدمت‌رسانی به ملت ایران خستگی‌ناپذیر بودند و این هم یکی دیگر از دستاوردهای امام شهید بود. یکی دیگر از دستاوردهای رهبر شهید انقلاب این بود که به دشمنان ثابت کرد که دوران بزن در رو به پایان رسیده و دشمنان فهمیدند که وقتی به ایران حمله‌ای می‌شود، نیروهای مسلح پاسخ محکمی به دشمنان می‌دهد. 

وی با تأکید بر اینکه ملت ایران پیروز جنگ بود و این پیروزی نباید کم‌رنگ شود، افزود: همه اندیشمندان غربی به پیروزی ملت ایران در جنگ اذعان دارند و دشمنان برای کم‌رنگ کردن پیروزی ملت ایران با به راه‌انداختن جنگ شناختی به دنبال تغییر تفکر ملت ایران است. ملت ایران در طول ۴۷ سال گذشته ثابت کردند که مشکلات اقتصادی نمی‌تواند آنان را از ادامه راه انقلاب باز دارد، ملت ایران پشتیبان ولایت‌فقیه هستند و با دشمنان سازش نخواهند کرد. 

فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل علیه‌السلام خاطرنشان کرد: دشمنان در جنگ رمضان به دنبال تصرف شهرهای مرزی ایران بودند ولی نیروهای مسلح ایران اسلامی با شهادت و شهامت از مرزها دفاع کردند و اجازه ندادند عناصر تجزیه‌طلب وارد مرزهای ایران شوند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید