۱۶ / تير / ۱۴۰۵ - 07 July 2026
16:49
کد خبر : 9770129
۱۲:۱۱

۱۴۰۵/۰۴/۱۶

رهاسازی آزمایشی ۱۵۰۰ قطعه ماهی سردآبی در سد سپیران ثمرین اردبیل

مدیرکل شیلات استان اردبیل از اجرای طرح آزمایشی رهاسازی ۱‌هزار و ۵۰۰ قطعه ماهی سردآبی در سد سپیران روستای گندیشمن از توابع بخش ثمرین اردبیل خبر داد.

رهاسازی آزمایشی ۱۵۰۰ قطعه ماهی سردآبی در سد سپیران ثمرین اردبیل

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، محمد اله‌بخش اظهار کرد: در راستای سیاست‌های توسعه‌ای بخش شیلات و استفاده بهینه از منابع آبی استان، ۱‌هزار و ۵۰۰ قطعه ماهی سردآبی با میانگین وزن ۴۰۰ گرم به‌صورت آزمایشی در سد سپیران روستای گندیشمن رهاسازی شد.

وی افزود: این طرح با مشارکت بخشداری ثمرین، دهیاری و شورای اسلامی روستای گندیشمن و با هدف ارزیابی ظرفیت‌های موجود برای توسعه فعالیت‌های آبزی‌پروری در منطقه به اجرا درآمده است.

مدیرکل شیلات استان اردبیل با اشاره به ظرفیت مناسب سدهای کوچک و منابع آبی داخلی برای تولید آبزیان گفت: اجرای این طرح آزمایشی امکان بررسی شرایط فنی و زیستی سد سپیران برای پرورش ماهیان سردآبی را فراهم می‌کند و نتایج آن مبنای تصمیم‌گیری برای توسعه فعالیت‌های مشابه در این سد و سایر منابع آبی مستعد بخش ثمرین خواهد بود.

اله‌بخش توسعه آبزی‌پروری را از محورهای مهم تحقق امنیت غذایی، اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی مناطق روستایی عنوان کرد و افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های بلااستفاده منابع آبی، ضمن افزایش تولید آبزیان، زمینه ایجاد فرصت‌های شغلی پایدار، افزایش درآمد خانوارهای روستایی و توسعه سرمایه‌گذاری در این بخش را فراهم می‌سازد.

وی با تأکید بر حمایت اداره‌کل شیلات استان از طرح‌های توسعه‌ای و سرمایه‌گذاری در حوزه آبزی‌پروری خاطرنشان کرد: توسعه فعالیت‌های شیلاتی در مناطق دارای ظرفیت، از اولویت‌های این اداره‌کل بوده و در این راستا حمایت‌های فنی و کارشناسی لازم از سرمایه‌گذاران و بهره‌برداران انجام خواهد شد.

مدیرکل شیلات استان اردبیل در پایان از همکاری و همراهی بخشداری ثمرین، دهیاری و شورای اسلامی روستای گندیشمن در اجرای این طرح قدردانی کرد و ابراز امیدواری کرد با تداوم این همکاری‌ها، زمینه توسعه هرچه بیشتر آبزی‌پروری و بهره‌برداری اقتصادی از منابع آبی منطقه فراهم شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید