۲۰ / تير / ۱۴۰۵ - 11 July 2026
02:21
کد خبر : 9770607
۲۲:۴۱

۱۴۰۵/۰۴/۱۹
امام جمعه موقت یزد:

تشییع میلیونی رهبر شهید رفراندومی مردمی بود

امام جمعه موقت یزد با توصیف آیین تشییع رهبر شهید به عنوان رفراندومی مردمی در حمایت از آرمان‌های انقلاب اسلامی، گفت: حضور ده‌ها میلیونی مردم در ایران و عراق نشان داد که ملت همچنان پای اسلام، انقلاب و شهدای خود ایستاده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، آیت‌الله سید ناصر محمدی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته یزد اظهار کرد: مردم ایران و عراق در مراسم تشییع امام شهید شاهکاری تاریخی آفریدند و با حضور گسترده خود دل امام زمان(عج) را شاد کردند.

 وی با قدردانی از مشارکت مردم در این مراسم گفت: مردم در تهران، قم، مشهد، نجف و کربلا افتخار آفریدند و این حضور گسترده، بی‌سابقه بود.

امام جمعه موقت یزد با بیان اینکه براساس آمارهای اعلام‌شده بیش از ۴۰ میلیون نفر در این مراسم حضور داشتند، افزود: تاکنون در تاریخ چنین تشییعی سابقه نداشته است. اگر این مراسم در دیگر کشورهای مسلمان نیز برگزار می‌شد، مردم آن کشورها نیز با همین شور و عظمت حضور پیدا می‌کردند، زیرا دل ملت‌های مسلمان با اسلام، دین و مردان الهی است و آنچه مانع بروز این ارادت می‌شود، حکومت‌های وابسته و سرسپرده به استکبار هستند.

محمدی این مراسم را همه‌پرسی واقعی مردم» توصیف کرد و گفت: کسانی که به دنبال شناخت نظر مردم هستند، باید این حضور را ببینند. پرچم‌های برافراشته و شعارهای مردم، پیام روشن ملت بود و مسئولان باید این خواست عمومی را در تصمیمات خود مورد توجه قرار دهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، خطاب به مسئولان کشور دو مطالبه را مطرح کرد و گفت: نخستین مطالبه مردم، پیگیری جدی انتقام از دشمنان و خونخواهی رهبر شهید است و مسئولان باید این موضوع را با قاطعیت دنبال کنند.

امام جمعه موقت یزد دومین مطالبه را پایان دادن به روند مذاکره با آمریکا عنوان کرد و افزود: تجربه سال‌های گذشته نشان داده است که مذاکره با آمریکا هیچ دستاوردی برای کشور نداشته و نتیجه‌ای جز بدعهدی، توهین و فشار بیشتر به ملت ایران در پی نداشته است.

محمدی با اشاره به مواضع فرماندهان شهید و رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا اظهار داشت: بارها با استدلال و منطق گفته شده که این مذاکرات سودی برای کشور ندارد. امروز نیز باید از تجربه‌های گذشته درس گرفت و این مسیر را متوقف کرد.

وی با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا گفت: در حالی که از پایان مذاکرات سخن می‌گوید، همزمان از ادامه گفتگوها توسط مسئولان آمریکایی سخن می‌گوید؛ این رفتار نشان‌دهنده بی‌اعتباری و بی‌فایده بودن مذاکرات است. مسئولان باید بررسی کنند که حاصل سال‌ها مذاکره چه دستاورد ملموسی برای کشور داشته است.

محمدی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی آغازگر جنگ نیست، تصریح کرد: اگر دشمن اقدامی علیه ایران انجام دهد، پاسخ جمهوری اسلامی باید قاطع، متناسب و شدیدتر باشد، اما اگر تعرضی صورت نگیرد، دلیلی برای آغاز درگیری وجود ندارد. تصمیم‌گیری در این زمینه نیز باید بر اساس نظر فرماندهی کل قوا و کارشناسان نظامی انجام شود.

امام جمعه موقت یزد در بخش دیگری از خطبه‌ها با تسلیت سالروز شهادت امام سجاد(ع)، ایشان را پرچمدار زنده نگه داشتن نهضت عاشورا معرفی کرد و گفت: امام سجاد(ع) طی ۳۴ سال امامت خود با تبیین واقعه کربلا، یادآوری مصائب عاشورا و روشنگری، اجازه ندادند دشمنان حادثه عاشورا را به فراموشی بسپارند.

وی با اشاره به نقش امام سجاد(ع) در حمایت از جریان خون‌خواهی سیدالشهدا(ع) افزود: هدایت‌ها و حمایت‌های آن حضرت زمینه‌ساز قیام مختار و دیگر حرکت‌هایی شد که برای خون‌خواهی امام حسین(ع) شکل گرفت.

محمدی همچنین با اشاره به فرارسیدن ۲۱ تیر، روز عفاف و حجاب، این مناسبت را یادآور قیام مردم در مسجد گوهرشاد علیه سیاست کشف حجاب رضاخان دانست و گفت: سیاست بی‌حجابی اجباری برخلاف خواست مردم بود و اعتراض به آن با سرکوب خونین در مسجد گوهرشاد همراه شد.

وی با دعوت از بانوان و دختران به پاسداری از حجاب، اظهار کرد: حجاب نماد عفاف، کرامت، آزادگی و عزت زن مسلمان است و باید از این ارزش دینی و اجتماعی صیانت شود.

امام جمعه موقت یزد همچنین با اشاره به فرا رسیدن نخستین روز ماه صفر و سالروز ورود کاروان اسرای کربلا به شام، این واقعه را از تلخ‌ترین حوادث تاریخ اسلام برشمرد و گفت: بنا بر نقل روایات، امام سجاد(ع) سخت‌ترین دوران اسارت را روزهای حضور در شام توصیف کرده‌اند.

وی در پایان با دعا برای سلامتی رهبر معظم انقلاب، موفقیت رزمندگان اسلام، رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و پیروزی ملت ایران، از مسئولان خواست با خدمت صادقانه، مطالبات مردم را پیگیری کنند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید