۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
09:02
کد خبر : 9770801
۲۰:۲۸

۱۴۰۵/۰۴/۲۰

اجتماع خواهران بسیجی ، هادیان سیاسی ، مربیان عقیدتی حوزه مقاومت بسیج الزهرا(س)شهرستان بندرلنگه همزمان با آیین سراسری تشییع پیکر امام شهید

اجتماع خواهران بسیجی ، هادیان سیاسی ، مربیان عقیدتی حوزه مقاومت بسیج الزهرا(س)شهرستان بندرلنگه همزمان با آیین سراسری تشییع پیکر امام شهید برگزار شد

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان بندرلنگه
 همزمان با آیین سراسری تشییع پیکر امام شهید در تهران و سایر نقاط کشور، اجتماع باشکوه خواهران بسیجی ،  هادیان سیاسی و  مربیان عقیدتی شهرستان بندرلنگه با حضور گسترده بانوان انقلابی برگزار شد.

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین میثم سالاری مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه ناحیه بندرلنگه
ضمن تسلیت شهادت حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای و شهدای جنگ رمضان، با استناد به آیه شریفه «إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ» اظهار داشت: نصرت الهی وعده‌ای قطعی برای مؤمنانی است که در مسیر دفاع از دین خدا، ولایت و ارزش‌های الهی استقامت می‌کنند.

وی با بیان اینکه انسان در مسیر بندگی با سه دشمن؛ نفس اماره، شیطان و دشمنان بیرونی روبه‌رو است، افزود: یاری خداوند به معنای یاری دین، حمایت از ولیّ خدا و ایستادگی در جبهه حق است و ثمره آن، ثبات قدم، آرامش و پیروزی خواهد بود.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه سپاه بندرلنگه در ادامه با اشاره به حضور گسترده مردم در آیین‌های تشییع امام شهید گفت: این حضور باشکوه، پیام روشنی از وحدت، وفاداری و استمرار راه شهدا به جهانیان مخابره کرد. خونخواهی امام شهید، نماد عزم ملت ایران برای ادامه مسیر مقاومت، حفظ عزت ملی و ایستادگی در برابر ظلم و استکبار است.

وی تأکید کرد: ملت ایران هرگز از آرمان‌های شهدا عقب‌نشینی نخواهد کرد و خون پاک شهیدان در هیچ شرایطی به فراموشی سپرده نخواهد شد.

در پایان حجت‌الاسلام سالاری از حضور پرشور خواهران بسیجی ، هادیان سیاسی و مربیان عقیدتی شهرستان بندرلنگه
و فرمانده محترم حوزه مقاومت بسیج الزهرا ( س ) ،فرمانده محترم پایگاه بسیج خواهران حضرت کوثر (س ) قدردانی کرد و این حضور را نشانه بصیرت، ولایت‌مداری و تجدید بیعت با آرمان‌های انقلاب اسلامی، ولایت و فرهنگ ایثار و شهادت دانست.




گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید