۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
22:22
کد خبر : 9771148
۲۳:۲۴

۱۴۰۵/۰۴/۲۲

حضور فیلم «یَل» در آلمان

فیلم کوتاه «یَل» به نویسندگی و کارگردانی آرمین حجازی از مشکین شهر، موفق شد به بخش رسمی بیست و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه DETMOLD آلمان راه پیدا کند.

حضور فیلم «یَل» در آلمان

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، فیلم کوتاه «یَل» به نویسندگی و کارگردانی آرمین حجازی از مشکین‌شهر، به بخش رسمی بیست و دومین جشنواره بین‌المللی DETMOLD آلمان راه یافت این جشنواره هر ساله آثاری از فیلمسازان مستقل کشورهای مختلف را پذیرش می‌کند.این فیلم با پخش‌کنندگی درگاه فیلم ایران در این رویداد حضور خواهد داشت مراحل انتخاب آثار توسط داوران جشنواره انجام شده و «یَل» یکی از فیلم‌های پذیرفته‌شده در بخش مسابقه است جشنواره آلمانی میزبان هزاران اثر از سراسر جهان است.
 
 
«یَل» پیش‌ازاین در پانزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کودکان CMS هندوستان نیز شرکت کرده بود این دومین حضور بین‌المللی این فیلم در جشنواره‌های خارجی محسوب می‌شود روند حضور این اثر در رویدادهای جهانی ادامه‌دار بوده است.حضور این فیلم در جشنواره آلمان، در کارنامه کاری عوامل فیلم و همچنین در سابقه سینمایی استان اردبیل و شهرستان مشکین‌شهر ثبت شده است آرمین حجازی، کارگردان این اثر، اهل مشکین‌شهر است و این اثر را کارگردانی کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید