۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
22:01
کد خبر : 9771356
۰۷:۳۱

۱۴۰۵/۰۴/۲۴

۳ هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف خانگی در اردبیل به کنتور هوشمند مجهز شدند

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: حدود ۳ هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف خانگی و ۲ هزار و ۳۰۰ مشترک تجاری در اردبیل به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند و مدیریت مصرف ابتدا برای این گروه‌ها اعمال می‌شود.

۳ هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف خانگی در اردبیل به کنتور هوشمند مجهز شدند

به گزارش خبرگزاری بسیج، ناصر عبداللهیان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل اظهار کرد: هم‌اکنون بار شبکه برق استان ۴۴۸ مگاوات است و هم‌زمان حدود ۶۰ مگاوات مدیریت مصرف در بخش‌های صنعتی، کشاورزی و عمومی داریم در واقع نیاز مصرف استان حدود ۵۱۰ مگاوات است و در ایام پیک شبکه قرار داریم.وی همچنین گفت: به دلیل ورود بارهای سرمایشی در فصل گرم سال، شاهد پیک شبکه هستیم و لازم است در این ایام بیشترین مدیریت مصرف و استفاده بهینه از نعمت برق را در تمامی بخش‌ها به‌ویژه در بخش خانگی و تجاری داشته باشیم تا شاهد پایداری شبکه باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل افزود: از هم استانی‌های عزیز درخواست داریم مواردی مانند استفاده از نور طبیعی، خاموش‌کردن لامپ‌های اضافی، تنظیم دمای کولرهای گازی روی ۲۵ درجه، قراردادن دور کولرهای آبی روی دور کند و عدم به‌کارگیری هم‌زمان لوازم پرمصرف به‌ویژه در ساعات اوج مصرف ۱۳ تا ۱۸ و ۲۰ تا ۲۳ را رعایت کنند.عبداللهیان در پایان تأکید کرد: حدود ۳,۳۰۰ مشترک پرمصرف خانگی و ۲,۳۰۰ مشترک تجاری در اردبیل به کنتورهای هوشمند مجهز شده‌اند و مدیریت مصرف ابتدا برای این گروه‌ها اعمال می‌شود برای اطلاع از خاموشی‌های احتمالی، شهروندان می‌توانند به اپلیکیشن «برق من»، ربات «برق من» در پیام‌رسان بله و سایت شرکت توزیع برق استان مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید