۲۷ / تير / ۱۴۰۵ - 18 July 2026
07:47
کد خبر : 9771610
۱۷:۵۲

۱۴۰۵/۰۴/۲۵

نصب ۶۶ دستگاه آسانسور در طرح‌های مسکن شوشتر

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از ۶۶ دستگاه آسانسور در طرح‌های مسکن شهرستان شوشتر خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، روح‌الله عمادی در نشست شورای مسکن شوشتر که باحضور آرش قنبری فرماندار و اعضای شورای مسکن این شهرستان برگزار شد، بر رفع موانع طرح نهضت ملی مسکن و توسعه زیرساخت‌ها تأکید کرد و گفت: ۶۶ دستگاه آسانسور در طرح‌های مسکن شوشتر نصب شده است و این روند ادامه خواهد داشت.

وی افزود: در این جلسه راهکارهای رفع موانع اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تأمین زیرساخت‌های طرح‌ها، بازآفرینی شهری و تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی شهرستان بررسی و تصمیم‌گیری شد.

عمادی موضوعاتی از جمله وضعیت تأمین آب و برق کارگاهی گروه‌های ساخت، تسهیل روند تشکیل پرونده و پرداخت تسهیلات توسط بانک تجارت، وضعیت دریافت قیر یارانه‌ای برای بافت‌های فرسوده، تعیین تکلیف اراضی محدوده عشایر شهرک شهید قلی‌پور و آسفالت معابر باقیمانده فاز سوم نهضت ملی مسکن شهر شرافت را از دیگر موضوعات مورد بررسی و در دستور کار برشمرد.

مدیر کل راه و شهرسازی بیان داشت: در بخش زیرساخت‌های طرح نهضت ملی مسکن، مشکلات تأمین آب کارگاهی گروه‌های ساخت بررسی و مقرر شد شرکت آب و فاضلاب نسبت به رفع مشکل آبرسانی اقدام کند، همچنین طراحی شبکه برق طرح نهضت ملی مسکن انجام و برآورد هزینه آن نهایی شد و بر اساس مصوبات جلسه، سازمان توزیع برق نسبت به رفع مشکلات برق کارگاهی این طرح‌ها اقدام خواهد کرد.

وی می گوید: در ادامه، وضعیت تخصیص قیر یارانه‌ای در قالب بازآفرینی شهری به شهرداری شوشتر بررسی و مقرر شد در مرحله نخست، پیگیری‌های لازم برای تخصیص یک‌هزار تن قیر انجام شود، همچنین مسائل مربوط به آسفالت معابر، بازآفرینی شهری، تسهیلات این حوزه و انتخاب مشاور طرح ویژه شوشتر مورد بحث و بررسی قرار گرفت و بر لزوم اقدام شهرداری در خصوص ساماندهی مناطق کوی مهدی و دره نوح با هماهنگی دستگاه‌های مرتبط تأکید شد.

عمادی در ادامه با اشاره به تصویب ضرورت تهیه طرح تفکیکی پلاک ۴۰ هکتاری راه و شهرسازی در محدوده «اراضی نهضت ملی و دانشگاه آزاد» ، تصریح کرد: این مصوبه پس از صدور سند تک‌برگ، با اولویت واگذاری سهم ۱۰ درصد شهرداری شوشتر، در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: بررسی روند تجهیز طرح‌های مسکن به آسانسور نیز از دیگر محورهای جلسه بود و اعلام شد ۶۶ دستگاه آسانسور به طرح‌های شهرستان اختصاص یافته است.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: شوشتر از این حیث رتبه نخست جذب در استان خوزستان را به خود اختصاص داده و همچنین مصوب شد با توجه به آمادگی تعاونی‌های مسکن مهر شهرستان، در تخصیص جدید استان نیز ظرفیت مناسبی برای شهرستان شوشتر در نظر گرفته شود.

اعضای شورای مسکن همچنین وضعیت پروژه زیرگذر شرافت را بررسی کردند و با توجه به تغییرات ایجادشده در روند اجرای پروژه، مقرر شد شهرداری شرافت با جذب مشاور ذی‌صلاح، طرح اصلاحی مسیرهای دسترسی زیرگذر را تهیه و پس از اخذ تأییدیه شورای ترافیک شهرستان و کمیسیون ایمنی راه‌های استان، برای تصمیم‌گیری درباره نحوه اجرای دسترسی‌ها به اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ارائه کند.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان در این نشست با اشاره به روند اجرای طرح‌های مسکن در شوشتر گفت: با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی نماینده مردم و فرماندار شوشتر، شاهد جهش قابل توجهی در حوزه مسکن این شهرستان بوده‌ایم.

عمادی افزود: بخش عمده مسائل حوزه مسکن شوشتر برطرف شده و درباره موارد اندک باقی‌مانده نیز با همکاری فرماندار، دستورات لازم برای پیگیری و رفع مشکلات صادر شده است.

وی ابراز امیدواری کرد با تداوم هماهنگی میان دستگاه‌های اجرایی، مشکلات باقی‌مانده حوزه مسکن شهرستان شوشتر در آینده نزدیک برطرف شود و روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن و بهبود وضعیت مسکن در این شهرستان با شتاب بیشتری ادامه یابد.

همچنین آرش قنبری، فرماندار شوشتر نیز در پایان این نشست از حضور مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان قدردانی کرد و خواستار پیگیری ویژه مصوبات شورای مسکن شد.

قنبری با بیان اینکه موضوعات مطرح‌شده، از مهم‌ترین مطالبات شهرستان در حوزه مسکن و توسعه شهری است، بر ضرورت تسریع در اجرای مصوبات و برنامه‌ریزی برای توسعه محدوده «بام نیرو» و تسریع در انتخاب مشاور طرح تفصیلی شهر شوشتر تأکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید