۳۰ / تير / ۱۴۰۵ - 21 July 2026
10:45
کد خبر : 9772192
۰۹:۴۳

۱۴۰۵/۰۴/۲۹
حجت‌الاسلام اژدری:

روایت فاتحانه از جنگ، وظیفه امروز همه ماست / تأکید رهبری بر وحدت

مسئول امور مساجد شهرستان کرمان، در اجتماع شبانه مردم در میدان کوثر با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری، روایت فاتحانه از جنگ را وظیفه امروز همه دانست و با تأکید بر «وحدت» در این پیام، گفت: فصل‌الخطاب همه تحلیل‌ها، کلام مقام معظم رهبری است.

گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان حجت‌الاسلام اژدری، مسئول امور مساجد شهرستان کرمان، در اجتماع شبانه مردم کرمان در میدان کوثر، ضمن تسلیت به‌مناسبت شب شهادت حضرت رقیه (س)، اظهار داشت: در شرایط جنگی کنونی که وظیفه ما در کف میدان است، امیدواریم خداوند نام ما را در زمره رزمندگان این عرصه ثبت کند.

وی با اشاره به پیام اخیر مقام معظم رهبری تأکید کرد: در دوره‌ای که همه دنیا جنگ شناختی را در کنار جنگ نظامی و دیپلماسی پیش می‌برد، ما نسبت به این جنگ شناختی وظیفه‌ای ویژه داریم. فصل‌الخطاب تمام تحلیل‌ها و گفتارها، کلام مقام معظم رهبری است.

وی با اشاره به پیام مقام معظم رهبری، اظهار داشت که در دوران کنونی که جنگ شناختی در کنار جنگ‌های نظامی و دیپلماسی در جریان است، مردم وظیفه‌ای خاص در قبال روایتگری دارند. اژدری گفت: اگر ما روایت فاتحانه از این جنگ را ارائه ندهیم، نوجوانان و جوانان روز به روز دلسردتر می‌شوند.

مسئول امور مساجد کرمان با تبیین مفهوم «روایت فاتحانه» از زبان حضرت زینب (س)، افزود: روایت فاتحانه یعنی اگر زینب (س) می‌خواست ضعف‌ها را نگاه کند، نباید سرش را با عزت بالا می‌آورد؛ اما ایشان با عزت از کربلا روایت کرد. ما نیز باید در برابر دشمن، با عزت و از منظر زیبایی‌های الهی، از صحنه نبرد روایت کنیم.

وی همچنین با استناد به پیام رهبری، بر ضرورت وحدت تأکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری بیش از هفت مرتبه بر وحدت تأکید فرمودند که نشان‌دهنده اهمیت بالای این موضوع است.

مسئول امور مساجد کرمان با اشاره به حماسه مردم در تشییع جنازه رهبر معظم انقلاب، افزود: رئیس‌جمهور خبیث آمریکا تصور می‌کرد با شهادت رهبر، کار جمهوری اسلامی تمام می‌شود، اما عزت خدایی و حماسه مردم، صفحه را برگرداند و نشان داد که مردم ایران چقدر رهبر خود را دوست دارند.

وی همچنین با انتقاد از رفتار آمریکا گفت: بدعهدی، زورگویی و فریبکاری جز ذات سیاست آمریکاست؛ آنها حتی به توافقی که در سطح ریاست‌جمهوری امضا کرده بودند نیز تعهد نداشتند.

وی با انتقاد از رویکرد برخی در فضای مجازی، اظهار داشت: برخی افراد به جای توجه به شکوه و عظمت تشییع جنازه، به دنبال پیدا کردن نقطه ضعف‌ها هستند؛ این کار باعث دل خالی کردن مردم و ناامیدی آنها می‌شود. ما در اوج اقتدار هستیم و وظیفه ما این است که این واقعیت را به مردم بگوییم.

مسئول امور مساجد کرمان در ادامه با اشاره به نقش خانواده‌ها و ضرورت تربیت نسل جوان، گفت: جوانان و نوجوانان باید روایت درست را بدانند.

وی همچنین با استناد به پیام مقام معظم رهبری، بر ضرورت «وحدت» و پرهیز از «دو قطبی‌سازی» تأکید کرد و گفت: نیاز مهم امروز کشور، کنار هم بودن است. اختلافات نباید با بزرگ‌نمایی، باعث تفرقه شد. همه ما از هر دین، مذهب و تفکر سیاسی، برای اسلام و انقلاب کنار هم هستیم.

حجت‌الاسلام اژدری در سخنان خود، به موضوع نقد مسئولین پرداخت و با استناد به کلام رهبری، دو شرط برای نقد سازنده عنوان کرد: اول اینکه مراقب باشید به افراد بی‌گناه تهمت زده نشود و هر حرفی در فضای مجازی پخش نشود؛ دوم اینکه انتقاد نباید باعث شکستن وحدت جامعه شود. وی تأکید کرد: نقد ارزشمند است و نشانه دغدغه شما برای نظام است، اما نقد باید سازنده باشد، نه تخریبی.

وی در بخش پایانی سخنان خود با هشدار نسبت به پیامد‌های کوتاهی در مسیر حق، افزود: اگر در مسیر وحدت یا در حضور در میدان نبرد کوتاهی کنیم، ممکن است ظهور امام زمان (عج) به تأخیر بیفتد. ما موظفیم با تلاش خود، زمینه ساز ظهور باشیم و از یاران و سربازان امام زمان (عج) باشیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید