۰۱ / مرداد / ۱۴۰۵ - 23 July 2026
09:34
کد خبر : 9772611
۰۰:۲۳

۱۴۰۵/۰۵/۰۱

عطرِ بهشت در کویر؛ اهتزاز پرچم اباعبدالله (ع) در یادواره شهدای سوادآموزی بیرجند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از خراسان جنوبی، در سی و یکمین روز از تابستانِ گرمِ خراسان جنوبی، سالن همایش «مجتمع آموزشی سردار دل‌ها» در بیرجند، گواهی بود بر خنکایِ نسیمِ قدسیِ کربلا. یادواره شهدای سوادآموزی استان، این بار نه تنها محفلی برای تجدید میثاق با دلاورمردانِ عرصه‌ی دانش و آگاهی، که وعده‌گاه عاشقانِ اباعبدالله الحسین (ع) بود.

در میانه این آیینِ معنوی، همزمان با نوایِ جان‌سوزِ ذاکرِ اهل‌بیت، آقای سالارفر، فضا دگرگون شد. ورودِ پرچمِ متبرکِ بارگاهِ ملکوتیِ سرور و سالار شهیدان بر دوشِ خادمینِ حرمِ اهل‌بیت، تپشِ قلب‌ها را به شماره انداخت. پرچم که گویی عطرِ تربتِ پاکِ کربلا را با خود به میانِ جمعِ عاشقان آورده بود، در میانِ جمعیت مشتاق حرکت کرد.

صحنه‌ای که در این لحظات رقم خورد، تابلویی بود از عشقِ ناب؛ حاضرین با چشمانی اشک‌بار و دستانی لرزان، پرچم را در آغوش کشیدند و با تبرک جستن به آن، روحِ خود را در زلالِ رحمتِ حسینی شستشو دادند.

آن‌چه در سالن سردار دل‌ها موج می‌زد، پیوندِ ناگسستنیِ علم‌آموزی با فرهنگِ سرخِ شهادت بود؛ یادواره‌ای که با یادِ شهدای سوادآموزی آغاز شد و با عطرِ نامِ حسین(ع) به کمال رسید.

در حاشیه این تجلیِ عشق، قلب‌هایِ آماده‌یِ عاشقان، فرصت را برای پیوندِ ابدی با آستانِ دوست غنیمت شمردند. بسیاری از شرکت‌کنندگان با اهدای نذوراتِ خود در «پویشِ کاشیِ حرمِ امام حسین (ع)»، نامِ خود را در دفترِ خادمینِ نوسازیِ آن حریمِ مقدس ثبت کردند تا یادگاری از این روزِ بزرگ، در دیواره‌هایِ بهشتِ روی زمین ماندگار شود.

این مراسم بار دیگر نشان داد که مکتبِ سوادآموزی، همان مکتبِ حسین (ع) است؛ مکتبی که در آن، درسِ آزادگی و معرفت، تا ابد جاری و ساری است.

عطرِ بهشت در کویر؛ اهتزاز پرچم اباعبدالله (ع) در یادواره شهدای سوادآموزی بیرجند


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید