
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ناحیه مقاومت بسیج امام حسین علیه السلام اهواز ، به همت ناحیه مقاومت بسیج امام حسین (ع) اهواز و با همکاری حوزه مقاومت بسیج ۱۴ خواهران، اجتماع باشکوه و حماسی اهالی بهارستان، معینزاده و مجموعه مسکونی حوزه ۱۴ خواهران در فلکه کارگر برگزار شد.
در این مراسم، شرکتکنندگان با در دست داشتن پرچمهای «یالثارات الحسین» و «یالثارات الخامنهای»، ضمن اعلام انزجار از دشمنان اسلام، بر خونخواهی شهدای امت اسلامی و ادامه راه مقاومت تأکید کردند.
این اجتماع با قرائت سرود جمهوری اسلامی ایران آغاز شد و در ادامه با اجرای برنامههای متنوع فرهنگی و مذهبی، از جمله سردادن شعارهای حماسی، برپایی مراسم عزاداری، اجرای شبیهخوانی به مناسبت شهادت حضرت رقیه (سلاماللهعلیها) و پذیرایی از عزاداران همراه بود. این مراسم بهصورت زنده نیز پخش شد.
در پایان، با پخش دعای فرج و دعای رهبر معظم انقلاب اسلامی، حاضران ضمن تجدید عهد با آرمانهای انقلاب اسلامی، بر استمرار راه عزت، مقاومت و پیروی از ولایت تأکید کردند.