۰۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 24 July 2026
01:46
کد خبر : 9772830
۰۰:۲۳

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اصلاح نظام تسهیم مالیاتی؛ فرصتی برای شهرهای محروم از ارزش افزوده است

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: طرح «تسهیم مالیاتی» در مجلس در دست بررسی است که با نهایی شدن آن، نحوه توزیع ارزش افزوده از حالت استانی به حالت کشوری تغییر خواهد کرد.

اصلاح نظام تسهیم مالیاتی؛ فرصتی برای شهرهای محروم از ارزش افزوده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج در اردبیل، صدیف بدری، عصر امروز در مراسم بهره‌برداری از فاز دوم پارک بعثت اردبیل که با حضور نایب‌رئیس مجلس و جمعی از مسئولان برگزار شد، ضمن تأکید بر اهمیت کیفیت زندگی شهروندان، بر نقش حیاتی فضاهای سبز در ارتقای سطح سلامت روان و پیوند اجتماعی شهروندان تأکید کرد.بدری با اشاره به نقش پارک‌ها و فضاهای سبز در ایجاد نشاط اجتماعی و فراهم کردن بستری برای ارتباطات مطلوب میان شهروندان، از تلاش‌های شهرداری و شورای شهر قدردانی کرد.وی اظهار کرد: هر مدیری که در راستای رضایت و خدمت به مردم تلاش کند، دقیقاً همان جایگاه و ارزش رزمنده‌ای را دارد که در پای لانچر از مرز و بوم این کشور دفاع می‌کند.

اصلاح نظام تسهیم مالیاتی؛ فرصتی برای شهرهای محروم از ارزش افزوده
نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع چالش‌برانگیز توزیع ارزش افزوده به شهرداری‌ها پرداخت و گفت: در حال حاضر، ارزش افزوده به صورت استانی تقسیم می‌شود که این امر موجب می‌شود شهرهایی مانند اردبیل که از وجود صنایع بزرگ و ارزش افزوده صنعتی بالا مستقیماً بهره نمی‌برند، از این منابع محروم بمانند.وی افزود: طرح «تسهیم مالیاتی» در مجلس در دست بررسی است که با نهایی شدن آن، نحوه توزیع ارزش افزوده از حالت استانی به حالت کشوری تغییر خواهد کرد. این تغییر ساختاری باعث می‌شود ارزش افزوده تولید شده در نقاط مختلف کشور، به شکلی عادلانه میان تمامی شهرها تقسیم شود و بدین ترتیب، شرایط اقتصادی و توسعه‌ای شهرهایی نظیر اردبیل بهبود چشمگیری خواهد یافت.
 
حمایت از بازآفرینی شهری و تجهیزات شهرداری‌ها
بدری در پایان با اشاره به طرح‌های توسعه فضای سبز و زیباسازی، از برنامه‌های حمایتی مجلس خبر داد و اظهار داشت: در راستای طرح بازآفرینی شهری، اعلام می‌کنیم که به ازای هر متراژ ثبت شده در این سامانه، تامین گل‌های مورد نیاز به صورت رایگان انجام خواهد شد.وی همچنین تأکید کرد: مجلس آمادگی کامل خود را برای حمایت از شهرداری‌ها در تأمین سایر زیرساخت‌ها، تجهیزات و ماشین‌آلات شهری اعلام می‌دارد تا روند توسعه شهری در سراسر کشور شتاب گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید