۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
19:59
کد خبر : 9772927
۲۰:۲۳

۱۴۰۵/۰۵/۰۲

اختصاص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به ورزش اردبیل

نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی گفت: از مجموع ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی ورزش استان اردبیل، ۱۳۰ میلیارد تومان با پیگیری‌های انجام‌شده تأمین شده است و روند حمایت از پروژه‌های ورزشی استان ادامه خواهد داشت.

اختصاص ۱۳۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی به ورزش اردبیل

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، علی نیک‌زاد، ظهر امروز در نشست با رؤسا، نواب رئیس و دبیران هیئت‌های ورزشی استان اردبیل اظهار کرد: حمایت از تأمین مسکن و اشتغال قهرمانان، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام و تخصیص اعتبارات عمرانی ورزش استان با جدیت در دستور کار قرار دارد اداره کل ورزش و جوانان می‌تواند با تشکیل کمیته تخصصی، نسبت به تغییر کاربری برخی اراضی و تأمین زمین برای قهرمانان اقدام کند.وی همچنین گفت: شوراهای اسلامی شهر و شهرداری‌ها نیز می‌توانند با تصویب مصوبات لازم، در واگذاری زمین به قهرمانان مشارکت داشته باشند معرفی قهرمانان از سوی اداره کل ورزش برای بهره‌مندی از فرصت‌های استخدامی مورد حمایت قرار گرفته و پیگیری‌های لازم در این زمینه ادامه دارد.
 
نایب‌رئیس اول مجلس شورای اسلامی افزود: از مجموع ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی ورزش استان، ۱۳۰ میلیارد تومان تأمین شده است و بر اساس درخواست اداره کل ورزش و جوانان، اختصاص ۱۰ میلیارد تومان اعتبار برای حمایت از هیئت‌های ورزشی، مربیان و پیش‌کسوتان در دستور کار قرار گرفته است.نیک‌زاد در پایان تأکید کرد: تخصیص کامل اعتبارات پروژه‌های عمرانی ملی و استانی، برگزاری جلسات منظم با حضور رؤسای فدراسیون‌ها و حل ۲ مسئله اولویت‌دار هر هیئت ورزشی تا پایان سال پیگیری می‌شود بازسازی مجموعه علی دایی نیز با مشارکت وزارت ورزش و جوانان دنبال خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید