۲۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 15 September 2026
۲۰:۱۵
کد خبر : 9773058
۱۷:۴۰

۱۴۰۵/۰۵/۰۳

خوزستان تنها معبر خروجی اتباع خارجی برای سفر اربعین است

رییس سازمان حج و زیارت گفت: گذرگاه‌های شلمچه و چذابه در استان خوزستان تنها معبر خروجی اتباع خارجی برای سفر اربعین هستند.

علیرضا رشیدیان شنبه در بازدید از مرزشلمچه اظهار کرد: تمهیدات لازم برای اعزام مواکب ایرانی خدمت رسان به عراق با کامیون با همکاری مسئولان ایرانی و عراقی اندیشیده شده است ومتقاضیان می‌توانند مدارک خود را به یادمان شهدای شلمچه محل استقرار کادر اعزام مواکب ارائه دهند و راهی عراق شوند.

وی افزود: ۲۰۰ موکب مردمی توسط سه هزار کامیون حامل مواکب ایرانی امسال هم برای استقرار در کربلا و نجف از مرز شلمچه عازم عراق می‌شوند.

رشیدیان با اشاره اعلام آمادگی پرشوری مواکب مردمی از سراسر کشور به همراه خانواده برای خدمت رسانی در عراق گفت: کامیون داران می‌توانند با نذر خودرویی همه این مواکب را رایگان به عراق منتقل کنند و پس از آن به ایران بازگردانند.

رئیس سازمان حج افزود: ایرانیان هر سال در نجف و کربلا و مسیرهای منتهی به بین الحرمین برای کمک به مواکب مردمی عراقی مستقر می شوند.

وی افزود: متقاضیان خدمت به زائران در عراق تا سه روز قبل از اربعین فرصت تکمیل مدارک و حرکت به سمت نجف و کربلا را دارند.

از ۲۵ تیرماه تا پایان روز دوم مرداد، همزمان با نهم ماه صفر، مجموع تردد زائران ایرانی و خارجی از پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه به ۳۳۴ هزار و ۱۲۳ نفر رسید.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید