۰۶ / مرداد / ۱۴۰۵ - 28 July 2026
06:00
کد خبر : 9773424
۲۲:۰۰

۱۴۰۵/۰۵/۰۵

مرصاد؛ حماس‌های که نقشه شوم منافقین را نقش بر آب کرد/ ۶۸ شهید سمنانی، برگ زرینی بر تاریخ دفاع مقدس

مدیرکل آموزش و پرورش و امام جمعه شاهرود، همزمان با سالروز عملیات غرورآفرین مرصاد، این حماسه بزرگ را نماد وحدت، ایثار و مقاومت ملت ایران در برابر توطئه منافقین دانستند.

مرصاد؛ حماس‌های که نقشه شوم منافقین را نقش بر آب کرد/ ۶۸ شهید سمنانی، برگ زرینی بر تاریخ دفاع مقدسبه گزارش خبرنگار بسیج، آیین گرامیداشت سالروز عملیات مرصاد، عصر امروز با حضور مسئولان استانی و محلی در دبیرستان متوسطه شاهد شهید حسن پور حیدری شهرستان شاهرود برگزار شد.

در این مراسم که با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای والامقام این حماسه عظیم برگزار گردید، قاسم شریفی، مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با گرامیداشت این روز تاریخی، عملیات مرصاد را تجلی غیرت و هوشیاری ملتی دانست که با وجود همه فشارها، اجازه ندادند دشمن به اهداف شوم خود دست یابد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان با اشاره به سهم بالای استان در این حماسه ماندگار، اظهار کرد: در عملیات مرصاد، چهار گردان از استان سمنان شامل یک گردان از سمنان، یک گردان از شاهرود و دو گردان از دامغان حضور داشتند که با ایثارگری خود، حماس‌های جاودان خلق کردند.

وی با بیان اینکه از مجموع بیش از ۳۰۰ شهید این عملیات، سهم استان سمنان ۶۸ شهید بوده است، گفت: نزدیک به نیمی از این شهدا از شهرستان شاهرود بودند که با فداکاری خود، برگ زرینی بر تاریخ افتخارات این دیار افزودند.

شریفی در بخش دیگری از سخنان خود با تمجید از مجاهدت‌های شهید حاج محمود اخلاقی، این فرمانده بزرگ را اسطوره استقامت خواند و خاطرنشان کرد: این شهید والامقام که یکی از چشمان خود را در راه دفاع از انقلاب نثار کرده بود، سرانجام در عملیات مرصاد به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت رسید و نشان داد که روحیه مقاومت تا آخرین لحظه در وجود رزمندگان اسلام زنده است.

مرصاد؛ حماس‌های که نقشه شوم منافقین را نقش بر آب کرد/ ۶۸ شهید سمنانی، برگ زرینی بر تاریخ دفاع مقدسدر ادامه این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس امینی، امام جمعه شاهرود نیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، عملیات مرصاد را نقطه پایانی بر توطئه‌های شوم منافقین و حامیانشان توصیف کرد و افزود: در روز‌های پس از پذیرش قطعنامه ۵۹۸ که فضای سنگینی بر جامعه حاکم بود، این عملیات غرورآفرین نشان داد که روحیه جهاد و شهادت در ملت ایران هرگز خاموش نخواهد شد.

امام جمعه شاهرود با بیان اینکه رمز پیروزی در مرصاد، وحدت، ایمان و تبعیت از ولایت بود، تصریح کرد: امروز نیز همان روحیه که در مرصاد موجب شکست دشمن شد، تنها راه عبور از تهدید‌ها و توطئه‌های پیچیده دشمنان است.

وی با تاکید بر ضرورت تبیین این حماسه برای نسل جوان، خاطرنشان کرد: نوجوانان و جوانان امروز باید بدانند که سرمایه معنوی ایثار و مقاومت، مهمترین پشتوانه کشور در برابر هرگونه تهدیدی است و وظیفه ما انتقال درست این ارزش‌ها به نسل آینده است.

گفتنی است در این مراسم باشکوه که معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان شاهرود، مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان شاهرود، مسؤولان بسیج فرهنگیان و بسیج دانش‌آموزی حوزه‌های ایمان و کوثر و سایر مسؤولان شهرستانی حضور داشتند، شرکت‌کنندگان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس به‌ویژه شهدای عملیات مرصاد، بر عهد خود با آرمان‌های امام راحل و شهدا و تجدید میثاق با مقام معظم رهبری تأکید کردند و از خانواده‌های شهدا جنگ رمضان تجلیل به عمل آمد.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید