۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
23:21
کد خبر : 9773625
۰۸:۱۴

۱۴۰۵/۰۵/۰۷

مخزن سد یامچی ۴۲ درصد پر است

معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: مخزن سد یامچی اردبیل ۴۲ درصد و سد سبلان مشکین‌شهر نیز ۲۷ درصد پر شده است که این ارقام نشان‌دهنده نیاز به مدیریت دقیق منابع آبی است.

مخزن سد یامچی ۴۲ درصد پر است

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، مهدی دانشگر، عصر امروز در مراسم تکریم و معارفه مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل اظهار کرد: کشور ما وارد ششمین سال خشکسالی شده و انباشت کسری مخزن به‌ویژه در آب‌های زیرزمینی نگران‌کننده است و باید به آب‌های زیرزمینی بیشتر از آب‌های جاری توجه شود.وی همچنین گفت: بارش تجمعی استان اردبیل ۲۹۸.۹ میلی‌متر است که نسبت به بلندمدت ۲ درصد کاهش و نسبت به سال گذشته ۲۳ درصد افزایش داشته است که نشان‌دهنده وضعیت نسبتاً مطلوب بارش در سال جاری است.معاون مجامع، توسعه مدیریت و پشتیبانی شرکت مدیریت منابع آب ایران افزود: در خصوص وضعیت مخازن سدهای استان، سد یامچی اردبیل ۴۲ درصد و سد سبلان مشکین‌شهر نیز ۲۷ درصد پر شده است که این ارقام نشان‌دهنده نیاز به مدیریت دقیق منابع آبی است.دانشگر تأکید کرد: باتوجه‌به کاهش منابع آبی و خشکسالی‌های پی‌درپی، لازم است در مصرف بهینه آب اقدام جدی صورت بگیرد و همکاری همه دستگاه‌ها و مردم در این زمینه ضروری است تا با بحران آبی مواجه نشویم.
 
 

شناسایی تمام ظرفیت‌های ممکن برای احداث سد و سازه‌های آبی در اردبیل

فرهاد سبحانی، نیز در این مراسم اظهار کرد: در سالیان گذشته تلاش‌های زیادی برای تأمین منابع آب در نقاط مختلف استان انجام شده و باید همین مسیر را برای دستیابی به اهداف ازپیش‌تعیین‌شده ادامه دهیم تا مشکلات آبی استان برطرف شود.وی همچنین گفت: باتوجه‌به کمبود بارش‌ها و امکان ایجاد مشکل کمبود منابع آب در سال آینده، پیگیری‌های لازم برای تخصیص منابع مالی تکمیل طرح‌های آب‌رسانی باید ادامه یابد تا در آینده با مشکل مواجه نشویم.معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل افزود: اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق به مردم از وضعیت آب استان ضروری است و لازم است مردم از وضعیت منابع آبی و کمبودهای مربوط به این بخش آگاهی کامل داشته و با مسئولان همکاری کنند.سبحانی در پایان یادآور شد: تکمیل طرح‌های مطالعاتی در حوزه احداث تأسیسات آبی در استان باید در دستور کار قرار گیرد تمام ظرفیت‌های ممکن برای احداث سد و سازه‌های آبی شناسایی شده و با تکمیل مطالعات این طرح‌ها می‌توان گام بزرگی در حفظ منابع آبی برداشت.گفتنی است در این مراسم با قدردانی از خدمات علی حیدری اناری در سال‌های گذشته، بهروز محمدی به‌عنوان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اردبیل معرفی شد.

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید