۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
16:52
کد خبر : 9773716
۱۳:۵۰

۱۴۰۵/۰۵/۰۷

در مصرف انرژی به فرهنگ مطلوب بهره‌وری حداکثری دست نیافته‌ایم

امام جمعه اردبیل گفت: در زمینه مصرف منابع هنوز به فرهنگ مطلوب و حداکثری بهره‌وری دست نیافته‌ایم.

در مصرف انرژی به فرهنگ مطلوب بهره‌وری حداکثری دست نیافته‌ایم

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی در جریان این بازدید از بخش‌های مختلف نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان بازدید کرده و با فرآیند تولید برق، فناوری‌های مورد استفاده، اقدامات انجام‌شده در حوزه بهره‌وری، ایمنی و نقش این نیروگاه در تأمین برق پایدار منطقه آشنا شدند.

وی با تأکید بر اهمیت مشارکت مردم در مدیریت مصرف انرژی گفت: راه‌حل اساسی رفع ناترازی و مشکلات حوزه برق، فرهنگ‌سازی و نهادینه‌کردن الگوی صحیح مصرف در جامعه است.

سید حسن عاملی نقش رسانه‌ها، ائمه جمعه، دستگاه‌های فرهنگی و آموزشی را در ترویج فرهنگ مصرف بهینه بسیار مؤثر دانست و با تاکید بر استمرار برنامه‌های آگاهی‌بخشی در این زمینه افزود: در زمینه مصرف منابع، هنوز به فرهنگ مطلوب و حداکثر بهره‌وری دست نیافته‌ایم و اصلاح این فرهنگ، نیازمند برنامه‌ریزی، آموزش و همراهی مردم و دستگاه‌های مسئول است.

در این بازدید، ناصر عبداللهیان، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل، با تأکید بر جایگاه اثرگذار ائمه جمعه در فرهنگ‌سازی، اظهار کرد: همراهی ائمه جمعه در تبیین ضرورت مصرف بهینه برق و دعوت مردم به رعایت الگوی مصرف، نقش مهمی در عبور موفق از دوره اوج بار و حفظ پایداری شبکه برق دارد.

عبدالهیان با قدردانی از همکاری مردم استان در اجرای برنامه‌های مدیریت مصرف، بر تداوم تعامل صنعت برق با نهادهای فرهنگی و اجتماعی برای ارتقای آگاهی عمومی و نهادینه‌سازی فرهنگ مصرف بهینه انرژی تأکید کرد.

وی با دعوت از مشترکان برای استفاده از اپلیکیشن «برق من» افزود: این اپلیکیشن امکان مشاهده و مدیریت مصرف، پرداخت قبوض، ثبت درخواست‌ها و بهره‌مندی از خدمات غیرحضوری صنعت برق را فراهم کرده و نقش مؤثری در مدیریت مصرف و افزایش رضایتمندی مشترکان دارد.

محسن ثاراللهی، مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی سبلان نیز، با تشریح فرآیند تولید برق در این نیروگاه، اظهار کرد: حدود 70 درصد تجهیزات نیروگاه ساخت داخل و 30 درصد آن از تجهیزات خارجی است که این موضوع بیانگر توانمندی متخصصان داخلی در توسعه و بهره‌برداری از زیرساخت‌های صنعت برق کشور است.

در پایان این بازدید، ائمه جمعه استان ضمن قدردانی از تلاش‌های کارکنان صنعت برق، بر ضرورت تداوم همکاری میان صنعت برق، نهادهای فرهنگی و رسانه‌ها برای ترویج فرهنگ مصرف بهینه و حفظ پایداری شبکه برق تأکید کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید