
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، حجتالاسلام والمسلمین خلیلی در جلسه مشترک امنای موقوفات شهرستانهای شمال استان بر ضرورت امانتداری و پاسداری از موقوفات تاکید و بیان کرد: ارتباط تنگاتنگ و مستمر میان رؤسای ادارات شهرستانی و امنای موقوفات، زیربنای تحقق اهداف سازمان است.
وی همچنین به رسالت اصلی امنا در افزایش بهرهوری موقوفات تاکید کرد.
معاون مدیریت منابع و پشتیبانی اداره کل اوقاف استان،نیز در ادامه ضمن قدردانی از میزبانی شایسته حجتالاسلام والمسلمین علیزاده مدیریت آستان مقدس امامزاده سید محمد آقا نوجهمهر، بر اهمیت ارتقای دانش تخصصی امنا تاکید کرد.
وی افزود: «ضروری است دورههای آموزشی جامع برای امنای موقوفات برگزار شود تا این عزیزان با آگاهی کامل از مباحث علمی، فقهی و اجرایی اوقاف، گامهای موثرتری در راستای تحقق نیات خیراندیش واقفین بردارند.
این نشست با تبادل نظر پیرامون چالشها و راهکارهای پیش روی امنا و تقویت تعاملات شهرستانی و همفکری با مسئول اجارات اوقاف استان جناب آقای زیرک نژاد به کار خود پایان داد.