
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، جمعی از رزمندگان در دیداری صمیمی با خانواده شهید استوار یکم حجت بابایی در مجتمع زمرد تبریز دیدار کرده و روایتهای ناب از این شهید پدافند هوایی به جاودانگی ثبت کردند.
شهیدی که در روز عید غدیر سال گذشته در شهر سهند به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
مادر این شهید در این دیدار با چشمانی که شفق عصرگاهی در آن حلقه زده بود، از لباس سفید و چهره همیشه شاد حجت در خوابهایش گفت و اینکه هر بار با او سخن میگفته، گویی در بهشت قدم میزده است.

پدر شهید نیز با چشمانی خیس از روزی روایت کرد که حجت با وجود شیفت نبودن، راهی مقر پدافند شد و به همسرش گفت برای چنین روزهایی آموزش دیده و اگر او و امثال او نباشند، چه کسی جلوی نامردها میایستد، و در همان روز، بوسه شهادت را بر پیشانی یارانش نشاند و پس از اصابت موشک، پیکر مطهرش راهی بیمارستان شد
خواهر شهید با اشاره به ویژگیهای کمنظیر حجت، از هوش سرشار و معدل ۱۹.۵ او گفت که معلمش فقط نمره ۲۰ را برایش میپسندید، از رهبری تیم فوتبال سهند در نوجوانی تا کنار گذاشتن آن برای ورود به ارتش، و از دستبخیری بیادعایش در کمک به نیازمندان و هدایت مردم به پناهگاهها در روزهای سخت بمباران سخن راند تا نشان دهد چگونه مردانی بزرگ برای حفظ این خاک، از جان خود گذشتند.

در پایان این دیدار که با اشک و لبخند و سکوتی سرشار از احترام همراه بود، حاضرین بر لزوم ثبت و انتقال این روایتهای ناب به نسلهای آینده تأکید کردند