۱۲ / مرداد / ۱۴۰۵ - 03 August 2026
08:50
کد خبر : 9774186
۲۱:۳۹

۱۴۰۵/۰۵/۱۰

گام بلند برای سلامت شرق استان؛ دومین MRI شاهرود با همت خیرین کلید می‌خورد

در نشستی با حضور امام جمعه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خیرین سلامت، بر تسریع در راه‌اندازی دومین دستگاه MRI در بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) شاهرود تأکید شد.

گام بلند برای سلامت شرق استان؛ دومین MRI شاهرود با همت خیرین کلید می‌خوردبه گزارش خبرنگار بسیج، نشست هم‌اندیشی مسئولان شهرستانی با هدف بررسی راهکار‌های فوری برای راه‌اندازی دومین دستگاه MRI بیمارستان خاتم‌الانبیا (ص) امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین امینی امام جمعه شاهرود، حجت‌الاسلام سلیمانی خیر نیک‌اندیش، امامیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، معاون درمان، مشاور امور راهبردی، خیرین حوزه سلامت و مدیران بیمارستان برگزار شد.

در این جلسه، آخرین وضعیت بیمارستان، موانع زیرساختی و تأمین اعتبار برای آماده‌سازی محل نصب دستگاه به طور ویژه بررسی گردید.

محمدحسن امامیان با اشاره به اینکه نخستین MRI شهرستان بیش از یک دهه پیش در همین بیمارستان نصب شده، اظهار کرد: دستگاه فعلی شبانه‌روز و حتی تا ساعت ۳ بامداد به بیماران شاهرود، میامی و شرق استان خدمات می‌دهد و به مرز اشباع کاری رسیده است؛ راه‌اندازی دستگاه دوم، یک ضرورت انکارناپذیر است.

وی با اعلام خبر خوش تأمین و اخذ مجوز‌های قانونی دستگاه جدید، تصریح کرد: با وجود محدودیت‌های ارزی و دشواری تأمین تجهیزات، این دستگاه آماده نصب است و تنها مانع اصلی، تأمین اعتبار برای زیرساخت‌های فضای نصب است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با قدردانی از همراهی خیرین، از کاهش چشمگیر هزینه‌ها خبر داد و گفت: برآورد اولیه ۳۰ تا ۴۰ میلیارد تومانی این پروژه، با همکاری دفتر فنی دانشگاه و ظرفیت خیرین، به حدود ۲۰ میلیارد تومان کاهش یافته و برای شروع عملیات اجرایی، به ۷ تا ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.

امامیان در پایان خاطرنشان کرد: با همدلی نماینده مجلس، مسئولان شهرستان و همراهی خیرین، این پروژه مؤثر به سرعت اجرایی خواهد شد تا مردم دیگر دغدغه انجام MRI در شهر‌های دیگر را نداشته باشند.

علي عامري
نویسنده: علي عامري

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید