
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج ابراهیم قدیمی در شهرستان آغاجاری: مسابقات مچ اندازی قهرمانی باشگاه های استان خوزستان برگزار گردید.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری سرهنگ دوم پاسدار محسن ممبینی در مصاحبه با خبرگزاری بسیج گفت: ورزشکاران بسیجی شهرستان آغاجاری با حضور در مسابقات مچاندازی قهرمانی باشگاههای استان خوزستان، که به میزبانی شهر اهواز گرامیداشت شهدای مدرسه شجره طیبه میناب برگزار شد، موفق شدند با نمایش توانمندی، روحیه پهلوانی و تلاش مثالزدنی، افتخار دیگری را برای ورزش شهرستان آغاجاری رقم بزنند.
وی ضمن خداقوت وتبریک ادامه داد: ورزشکاران اعزامی از بسیج ورزشکاران شهرستان آغاجاری در این رقابتها با آمادگی مناسب و رقابتی نزدیک با حریفان خود، موفق به کسب مقامهای برتر و مدالهای رنگارنگ شدند. این موفقیت، حاصل تمرین مستمر، انگیزه بالا و حمایت مسئولان و مربیان ورزشی شهرستان است.
ممبینی اظهار کرد: بسیج ورزشکاران شهرستان آغاجاری همواره با هدف توسعه ورزش، ترویج فرهنگ پهلوانی و شناسایی استعدادهای جوان، حضوری فعال در مسابقات استانی و کشوری داشته و این دستاورد ارزشمند نیز نشاندهنده ظرفیت بالای ورزشکاران بسیجی شهرستان در رشته مچاندازی است.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آغاجاری در پایان عنوان کرد: از تلاش تمامی ورزشکاران، مربیان، سرپرستان و باشگاه رضا، مسئولان بسیج ورزشکاران شهرستان آغاجاری که زمینه حضور موفق این تیم در مسابقات قهرمانی استان را فراهم کردند، تقدیر شد و ابراز امیدواری گردید این موفقیتها زمینهساز افتخارآفرینیهای بیشتر در رقابتهای آینده باشد.