۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
22:02
کد خبر : 9774517
۲۰:۱۹

۱۴۰۵/۰۵/۱۲

صدور ۲۰ هزار سند خادمی برای اتباع مقیم در مرز چذابه

رییس قرارگاه اربعین مرز چذابه از صدور و تحویل حدود ۲۰ هزار سند خادمی برای اتباع خارجی مقیم ایران خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت‌های طرف عراقی برای تردد اتباع در روز اربعین، عملیات صدور اسناد و اعزام زائران تا پایان امشب به اتمام می‌رسد.

عبدالرضا سعیدی‌نیا در مرز چذابه با تشریح آخرین وضعیت تردد اتباع خارجی اظهار کرد: فرآیند صدور روادید و سند خادمی برای اتباع مقیم ایران از ساعات اولیه روز گذشته آغاز شده و به صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه در حال انجام است.

وی افزود: بلافاصله پس از صدور این اسناد، زائران با استفاده از ناوگان اتوبوسی پیش‌بینی شده، به سمت مرزهای شلمچه و چذابه اعزام شدند.

رییس قرارگاه اربعین مرز چذابه با اشاره به محدودیت‌های زمانی اعمال شده از سوی کشور میزبان تصریح کرد: از آنجایی که در روز اربعین، طرف عراقی تمامی فعالیت‌های مربوط به تردد اتباع را متوقف می‌کند، فرصت باقی‌مانده برای صدور اسناد و گذرنامه تنها تا پایان امشب است.

سعیدی‌نیا خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، حدود ۲ هزار نفر دیگر باقی مانده‌اند که تلاش می‌کنیم با بسیج امکانات، فرآیند صدور سند و اعزام این عزیزان را نیز تا ساعات پایانی امشب نهایی کرده و آنها را از طریق اتوبوس‌های مستقر در اردوگاه به سمت مرز چذابه منتقل کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: تمامی نیروهای مستقر در قرارگاه با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند تا هیچ زائری از فیض حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی بازنماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید