۳۰ / شهريور / ۱۴۰۵ - 21 September 2026
۱۴:۳۶
کد خبر : 9774517
۲۰:۱۹

۱۴۰۵/۰۵/۱۲

صدور ۲۰ هزار سند خادمی برای اتباع مقیم در مرز چذابه

رییس قرارگاه اربعین مرز چذابه از صدور و تحویل حدود ۲۰ هزار سند خادمی برای اتباع خارجی مقیم ایران خبر داد و گفت: با توجه به محدودیت‌های طرف عراقی برای تردد اتباع در روز اربعین، عملیات صدور اسناد و اعزام زائران تا پایان امشب به اتمام می‌رسد.

عبدالرضا سعیدی‌نیا در مرز چذابه با تشریح آخرین وضعیت تردد اتباع خارجی اظهار کرد: فرآیند صدور روادید و سند خادمی برای اتباع مقیم ایران از ساعات اولیه روز گذشته آغاز شده و به صورت شبانه‌روزی و بدون وقفه در حال انجام است.

وی افزود: بلافاصله پس از صدور این اسناد، زائران با استفاده از ناوگان اتوبوسی پیش‌بینی شده، به سمت مرزهای شلمچه و چذابه اعزام شدند.

رییس قرارگاه اربعین مرز چذابه با اشاره به محدودیت‌های زمانی اعمال شده از سوی کشور میزبان تصریح کرد: از آنجایی که در روز اربعین، طرف عراقی تمامی فعالیت‌های مربوط به تردد اتباع را متوقف می‌کند، فرصت باقی‌مانده برای صدور اسناد و گذرنامه تنها تا پایان امشب است.

سعیدی‌نیا خاطرنشان کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته، حدود ۲ هزار نفر دیگر باقی مانده‌اند که تلاش می‌کنیم با بسیج امکانات، فرآیند صدور سند و اعزام این عزیزان را نیز تا ساعات پایانی امشب نهایی کرده و آنها را از طریق اتوبوس‌های مستقر در اردوگاه به سمت مرز چذابه منتقل کنیم.

وی در پایان تاکید کرد: تمامی نیروهای مستقر در قرارگاه با تمام توان در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند تا هیچ زائری از فیض حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی بازنماند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید