۱۱ / مهر / ۱۴۰۵ - 03 October 2026
۰۷:۳۷
کد خبر : 9775044
۱۴:۳۵

۱۴۰۵/۰۵/۱۵

قرارگاه‌های محله اسلامی زمینه‌ساز حل مسائل مردم با محوریت مسجد و مشارکت عمومی هستند

نشست قرارگاه محله اسلامی با حضور مسئولان، معتمدان، بسیجیان و اهالی روستای موسی‌محمد شهرستان هامون برگزار شد.فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، در این نشست بر تقویت مشارکت مردمی، مسجد‌محوری و هم‌افزایی دستگاه‌ها برای رفع مشکلات محلات تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار بسیج از هامون، نشست قرارگاه محله اسلامی در روستای موسی‌محمد با هدف بررسی مسائل و ظرفیت‌های محله، شناسایی نیازهای مردم و برنامه‌ریزی برای اجرای اقدامات فرهنگی، اجتماعی و عمرانی با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شد.


سرهنگ پاسدار حسین نکوئی، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون، در این نشست اظهار داشت: «قرارگاه‌های محله اسلامی یکی از مهم‌ترین بسترهای تحقق مردم‌پایه بودن انقلاب اسلامی است و با محوریت مسجد، زمینه مشارکت مردم در تصمیم‌سازی و حل مسائل محلی را فراهم می‌کند.»


وی افزود: «بسیج با بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی، نخبگان، معتمدان و جوانان انقلابی، در کنار مردم برای رفع مشکلات محلات و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی تلاش می‌کند.»


فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان هامون با تأکید بر نقش وحدت و همدلی در پیشرفت محلات تصریح کرد: «هر محله‌ای که از ظرفیت‌های مردمی و فرهنگی خود به‌درستی استفاده کند، در مسیر پیشرفت و تحقق محله اسلامی گام‌های مؤثری برخواهد داشت.»


وی خاطرنشان کرد: «تقویت فعالیت‌های فرهنگی و تربیتی، توجه به نیازهای خانواده‌ها، حمایت از جوانان و بهره‌گیری از ظرفیت مسجد، از مهم‌ترین اولویت‌های قرارگاه‌های محله اسلامی در شهرستان هامون است.»
در پایان این نشست، مسائل و مطالبات روستای موسی‌محمد مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهای لازم برای پیگیری و رفع مشکلات با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و ظرفیت‌های مردمی به تصویب رسید.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید