۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
12:51
کد خبر : 9775122
۱۲:۳۲

۱۴۰۵/۰۵/۱۶
امام جمعه کمالشهر:

دشمن در برابر اقتدار ایران زمین‌گیر شد/ دولت به معیشت و فرهنگ رسیدگی کند

امام جمعه کمالشهر با تاکید بر اقتدار ایران در برابر توطئه‌های دشمن، از دولت خواست علاوه بر مهار گرانی، نسبت به اجرای قوانین عفاف و حجاب و اصلاح وضعیت فرهنگی کشور اقدام عاجل کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از البرز، حجت الاسلام و المسلمین نورپور امام جمعه کمالشهر گفت: غربی‌ها و همه کارشناسان اذعان دارند که آمریکا از ایران اسلامی شکست خورده، تحقیر و له شد و آبرویش رفت، چرا که آمده بودند که نظام سیاسی کشورمان را تغییر دهند، نشد.

دشمن در برابر اقتدار ایران زمین‌گیر شد/ دولت به معیشت و فرهنگ رسیدگی کند

وی افزود: آمده بودند که کشور را تجزیه و شقه شقه کنند، نتوانستند، آمده بودند قدرت موشکی و هسته‌ای کشورمان را نابود کنند، نتوانستند، آمده بودند که ایران عزیز را ببلعند؛ نفت و گاز آن را به غارت ببرند مثل عراق و ونزوئلا ولی نشد و آمده بودند که ایران را وادار به تسلیم کنند. ولی نتوانستند و امروز نه تنها به هیچ کدام از اهدافشان نرسیده‌اند بلکه در باتلاق تنگه هرمز گرفتار شده و دست و پا می‌زنند و متوقف شده‌اند.

امام جمعه کمالشهر ادامه داد: علل این پیروزی‌ها در کنار عنایات حق تعالی و توجهات اهل بیت (ع) عبارت‌اند از صبر استراتژیک مردم، ملت ایران در برابر فشار‌های نظامی اقتصادی و روانی دشمن، مردانه مقاومت کرد، استقامت ورزید ۱۶۰ روز است مردم عزیز در صحنه حاضرند، اصلابت و قدرت موشکی، پهبادی و نظامی جمهوری اسلامی و فداکاری رزمندگان اسلام، دشمن را متوقف کرد، وجود رهبر استثنائی و شجاع و مدبر و راهنمایی‌های ایشان دشمن را مایوس کرد، قدرت ایمان، روحیه ایثار و فداکاری مردم دشمن را متوقف کرد و اتحاد و انسجام ملی و اسلامی از عوامل مهم پیروزی ایران بود که در ادامه مسیر هم این عوامل را باید حفظ و تقویت کرد.

خطیب نماز جمعه کمالشهر افزود: دولت وارد سال سوم فعالیت و خدمت خویش شده ضمن تقدیر و تشکر از زحمات و خدمات دولت به ویژه در ایام جنگ لازم است، دولت به چند نکنه توجه کند.

اول، دولت مراقب بعضی از افراد معلوم الحال و حاشیه دار باشد که هر چند گاهی برای دولت و مردم هزینه درست می‌کنند، امثال سخنگوی دولت و معاون اجرایی، دولت درشرائط جنگی بابد یک سخنگوی صالح و تیزبینی داشته باشد.

دوم، دولت به معاش مردم و اقتصاد جامعه به ویژه طبقات ضعیف فکر اساسی کند، این گرانی‌ها را هرچه می‌توانند کنترل کنند.

سوم، به فکر فرهنگ مردم، عفاف و حجاب و به فکر دین مردم هم باشید متأسفانه دولت رها کرده و متولیان امور هم رها کرده‌اند.

وی افزود: دولت دو تا قانون مصوب مجلس را اجرا نکرد؛ قانون عفاف و حجاب و قانون حمایت از آمران به معروف و علناً این دو قانون را کنار گذاشت، و امروز وضعیت ناهنجار برهنگی، ابتذال، کشف حجاب و سگ گردانی و فسق و فجور را در جامعه می‌بینیم که روز به روز هم بدتر می‌شود؟!

امام جمعه کمالشهر در ادامه افزود: آقای دولت! شما برای معاش و اقتصاد مردم که کاری نکردید، لااقل برای کشف حجاب کاری می‌کردید، در تاریخ خواهند نوشت که در جمهوری اسلامی، دولت اسلامی، قانون الهی، عفاف و حجاب را رها کرد، کاری کرد که ابتذال از در و دیوار شهر‌ها می‌بارد و کاری کرد که اولیاء نگران آینده و نگران عفت و اخلاق فرزندان خود هستند و خواهند نوشت در شرایط جنگی و بداقتصادی جامعه، آقایان دولتی مشکل موتورسواری خانم‌ها را حل کردند! فردای قیامت باید جواب بدهید که چرا درباره عفاف و حجاب هیچ فعالیت تبلیغی و تبیینی حتی صورت نمی‌گیرد؟

ناطق نماز جمعه کمالشهر در ادامه با اشاره به برگزاری مراسم پیاده روی اربعین حسینی، از دولت و ملت عراق بابت میزبانی خوبشان تشکر و قدردانی و نیز از نیروی انتظامی و مسئولین و همه عزیزانی که زحمت کشیدند، تشکر کرد و گفت: حضور بیش از ۲۲ میلیون زائر در مراسم اربعین حسین، یک اجتماع بی بدیل جهان و دشمن شکن و نقطه قوت عالم تشیع و جهان اسلام و جبهه مقاومت است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید