۱۸ / مرداد / ۱۴۰۵ - 09 August 2026
07:00
کد خبر : 9775354
۱۴:۳۷

۱۴۰۵/۰۵/۱۷
پورحسینی:

خبرنگاران با روحیه بسیجی در دفاع از کشور پای کار بودند

همدان-مسئول بسیج رسانه استان همدان با بیان اینکه خبرنگاران با روحیه بسیجی در دفاع از کشور پای کار بودند، گفت: بخش مهمی از چالش‌های حوزه رسانه به سیاست‌گذاری و حکمرانی بازمی‌گردد و نیازمند ورود جدی مسئولان است.
خبرنگاران با روحیه بسیجی در دفاع از کشور پای کار بودند

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید پورحسینی در دیدار اصحاب رسانه با نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان به مناسبت هفته خبرنگار، اظهار کرد: در مدتی که در خدمت اصحاب رسانه استان بوده‌ایم، به‌خوبی دیده‌ایم که ظرفیت رسانه‌ای همدان بسیار بالا است و خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان توانمندی‌های قابل توجهی دارند.

وی افزود: اگر در عرصه رسانه با مسئله یا چالشی مواجه هستیم، به نظر می‌رسد بخش مهمی از آن به سیاست‌گذاری در حوزه رسانه و نحوه حکمرانی این عرصه بازمی‌گردد؛ بنابراین لازم است مسئولان برای حل مسائل موجود در حوزه رسانه ورود جدی‌تری داشته باشند.

مسئول سازمان بسیج رسانه استان همدان با اشاره به فعالیت‌های جامعه رسانه‌ای در شرایط اخیر اظهار کرد: خانواده بزرگ رسانه در این مدت با روحیه بسیجی پای کار بودند و این روحیه تنها مختص اعضای بسیج رسانه نیست؛ بلکه همه عزیزان رسانه‌ای، چه عضو این مجموعه باشند و چه نباشند، در میدان حضور داشتند و به وظیفه خود عمل کردند.

وی همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای رسانه، به‌ویژه شهید صارمی و تبریک روز خبرنگار اظهار کرد: همه شهدای رسانه‌ای که در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان جان خود را در این مسیر تقدیم کردند، یادآور فداکاری جامعه رسانه‌ای در دفاع از کشور و آرمان‌های آن است.

پورحسینی با اشاره به حضور گسترده مردم در دفاع از کشور گفت: در این مدت شاهد حضور گسترده مردم برای دفاع از کشور و آرمان‌های شهدا بودیم؛ حضوری که شاید بتوان گفت از صدر اسلام تاکنون نمونه مشابهی نداشته است.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید