۱۸ / مرداد / ۱۴۰۵ - 09 August 2026
04:44
کد خبر : 9775362
۱۴:۳۳

۱۴۰۵/۰۵/۱۷

صنعت‌نفت آبادان ۲ مهاجم جذب کرد

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: محمدحسین باصری و سامان محرابی ۲ مهاجم گلزن لیگ یک به تیم صنعت‌نفت آبادان پیوستند.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، بهنام سراج اظهار کرد: کادر فنی تیم صنعت‌نفت برای تقویت خط حمله، چند گزینه را مد نظر داشت که پس از بررسی‌های دقیق اقدام به جذب ۲ مهاجم با کیفیت تیم‌های لیگ یکی کرد.

وی افزود: محمدحسین باصری مهاجم فصل گذشته مس شهر بابک که با زدن ۱۳ گل برای این تیم نقش موثری در صعود آنها به لیگ برتر داشت پس از توافق با مدیران باشگاه به تیم صنعت‌نفت آبادان پیوست.

مدیر تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان گفت: سامان محرابی مهاجم فصل گذشته سایپا نیز که فصل گذشته برای این تیم هفت گل در رقابت‌های لیگ دسته اول به ثمر رساند پس از تایید کادر فنی و موافقت باشگاه فصل آینده با لباس تیم صنعت‌نفت در لیگ برتر به میدان خواهد رفت.

سراج ادامه داد: به طور حتم حضور این ۲ مهاجم که از مزیت خوب گلزنی بهره می‌برند توان گلزنی تیم را افزایش خواهد داد.

تیم فوتبال صنعت‌نفت آبادان شنبه هفته آینده و در نخستین هفته لیگ برتر میزبان ملوان بندر انزلی است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید