۱۹ / مرداد / ۱۴۰۵ - 10 August 2026
11:49
کد خبر : 9775373
۱۵:۰۳

۱۴۰۵/۰۵/۱۷

پنجره‌ی نقل‌و‌انتقالات استقلال خوزستان همین هفته باز می‌شود

رئیس هیئت‌مدیره وسخنگوی باشگاه استقلال خوزستان ازتلاش این باشگاه برای تسویه بدهی‌های باقی‌مانده و باز شدن پنجره نقل‌وانتقالاتی درهمین هفته خبر دادوگفت: پس ازبازشدن پنجره،احتمالاً۴تا۵بازیکن بزرگسال جذب خواهندشد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، شهرام هزاریان، رئیس هیئت‌مدیره و سخنگوی باشگاه استقلال خوزستان درباره آخرین وضعیت تمرینات، قراردادها، نقل‌وانتقالات و پنجره نقل‌وانتقالاتی این باشگاه اظهار کرد: تمرینات تیم اکنون تقریباً وارد دور دوم شده است. دور اول تمرینات ۳۰ روز بود و در حال حاضر دور دوم تمرینات را در کمپ بانک ملی تهران دنبال می‌کنیم.

وی درباره وضعیت نقل‌وانتقالات استقلال خوزستان افزود: در بحث نقل‌وانتقالات همه درگیر هستند. هیئت‌مدیره، مدیرعامل و گروه ملی پیگیر موضوع هستند و ان‌شاءالله در همین هفته بتوانیم پنجره نقل‌وانتقالاتی را باز کنیم.

رئیس هیئت‌مدیره و سخنگوی باشگاه استقلال خوزستان ادامه داد: چند بازیکن خوب را سرمربی و کادر فنی شناسایی کرده‌اند و با آنها صحبت و توافقاتی نیز انجام شده است. این بازیکنان منتظر هستند پنجره باز شود تا بتوانیم قراردادشان را نهایی کنیم و به تیم اضافه شوند.

هزاریان با بیان اینکه اولویت اصلی باشگاه باز کردن پنجره نقل‌وانتقالاتی است، گفت: تیم شرایط خوبی دارد و چند بازی دوستانه نیز انجام داده است. فقط منتظر هستیم پنجره باز شود و احتمالاً بتوانیم چهار یا پنج بازیکن بزرگسال جذب کنیم و در کنار سایر بازیکنان، تیم را ببندیم.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا تاکنون پنج بازیکن جذب شده‌اند، اظهار کرد: خیر، ما در حال حاضر بازیکن بزرگسال جدیدی جذب نکرده‌ایم. بازیکنانی که خودمان داشتیم و قرارداد داشتند، در تیم هستند. بازیکنانی که قرارداد یک‌ساله داشتند نیز تمدید کرده‌اند و از آکادمی خودمان هم چند بازیکن را به تیم اضافه کرده‌ایم.

رئیس هیئت‌مدیره استقلال خوزستان تصریح کرد: در کنار این بازیکنان، چند بازیکن خوب نیز شناسایی شده‌اند و با آنها صحبت کرده‌ایم و منتظر باز شدن پنجره هستیم تا بتوانیم آنها را جذب کنیم.

هزاریان درباره بدهی‌های باشگاه و دلیل بسته بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی نیز گفت: ما تقریباً چند بازیکن خارجی داشتیم که مربوط به دو فصل قبل بودند. بدهی‌ها مربوط به سال قبل نیست و بیشتر مربوط به گذشته است.

وی افزود: بدهی مربوط به آقای بوژپیچ و دستیارانش به طور کامل تسویه شده است. بدهی آقای کاینا نونیز نیز به طور کامل تصفیه شده است.

رئیس هیئت‌مدیره و سخنگوی باشگاه استقلال خوزستان درباره بدهی تیپوی بیفوما عنوان کرد: از مبلغ بدهی تیپوی بیفوما، ۴۰ هزار دلار پرداخت شده و ۴۵ هزار دلار دیگر باقی مانده است که باید در همین چند روز آینده پرداخت شود.

هزاریان ادامه داد: یک تعداد از بدهی‌های مربوط به بازیکنان و مربیان ایرانی نیز وجود دارد. بخشی از مطالبات آقای پورموسوی و برخی دیگر از افراد از قبل پرداخت شده است.

وی گفت: در حال حاضر مطالبات آقای ساویو روبرتو و آقای دیمیتریوس چاتزیسایاس باقی مانده است. این دو بازیکن خارجی جزو طلبکاران هستند و علاوه بر آن، مقداری از مطالبات بازیکنان ایرانی مربوط به گذشته و دو یا سه فصل قبل نیز باقی مانده که در حال جمع‌بندی هستیم تا پرداخت شود و پنجره باز شود.

رئیس هیئت‌مدیره استقلال خوزستان در پاسخ به این سؤال که آیا پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه باز خواهد شد، گفت: بله، شک نکنید که باز می‌شود. نه شش ماه دیگر و نه زمان طولانی؛ تمام تلاش ما این است که پنجره را باز کنیم و به صورت روزانه در حال پیشبرد کار هستیم.

هزاریان با اشاره به تعطیلات اخیر خاطرنشان کرد: یک‌سری تعطیلی‌ها وجود داشت و کارها را تحت تأثیر قرار داد، اما همین هفته موضوع را دنبال می‌کنیم. فردا نیز دوستان در تهران پیگیری‌ها را انجام می‌دهند و ما هم به آنها اضافه می‌شویم و قطعاً پیگیری مجدد خواهیم داشت.

وی درباره زمان لازم برای تسویه بدهی‌ها و باز شدن پنجره اظهار کرد: با آقای ساویو صحبت شده، با آقای دیمیتریوس صحبت شده و با بازیکنان ایرانی نیز صحبت کرده‌ایم. به محض اینکه پول از طریق بانک ملی تأمین و واریز شود، یک یا دو روز زمان برای انجام تسویه‌ها و تهیه مدارک مربوط به تصفیه نیاز است.

رئیس هیئت‌مدیره و سخنگوی باشگاه استقلال خوزستان در پایان تأکید کرد: تمام تلاش ما در حال حاضر این است که پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه را باز کنیم.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید