۱۸ / مرداد / ۱۴۰۵ - 09 August 2026
08:06
کد خبر : 9775439
۲۱:۰۴

۱۴۰۵/۰۵/۱۷
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج منتظر قائم :

تعامل سازنده میان روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز شفافیت، پاسخگویی و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه باشد

سرهنگ آزادی نژاد: بی‌تردید، تعامل سازنده میان روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز شفافیت، پاسخگویی و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه باشد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از یزد، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج منتظر قائم به مناسبت 17 مرداد روز خبرنگار پیام تبریک منتشر کرد .

متن کامل پیام ...

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

روز خبرنگار یادآور جایگاه ارزشمند و مسئولیت خطیر اصحاب رسانه در آگاهی‌بخشی، روشنگری و انعکاس درست واقعیت‌هاست. خبرنگاران، چشم بینا و زبان گویای جامعه‌اند که با تعهد، دلسوزی و تلاش خستگی‌ناپذیر خود، نقش مهمی در تقویت اعتماد عمومی، ارتقای آگاهی اجتماعی و پیشبرد اهداف به سمت آرمان بلند انقلاب اسلامی ایفا می‌کنند.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید خبرنگار، محمود صارمی و همه خبرنگاران متعهد و شریف کشور، این روز فرخنده را به تمامی فعالان عرصه خبر، رسانه و اطلاع‌رسانی تبریک عرض می‌نمایم و از زحمات ارزشمند در انعکاس صادقانه رویدادها و همراهی با مردم و مسئولان صمیمانه قدردانی می‌کنم.

بی‌تردید، تعامل سازنده میان روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها می‌تواند زمینه‌ساز شفافیت، پاسخگویی و خدمت‌رسانی بهتر به جامعه باشد. امید است با استمرار این همکاری مؤثر، شاهد تعالی هرچه بیشتر فرهنگ اطلاع‌رسانی مسئولانه و تقویت سرمایه اجتماعی کشور باشیم.

از درگاه خداوند متعال، توفیق، سلامتی و سربلندی همه خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای را مسئلت دارم.

با احترام  
سرهنگ پاسدار دکتر حسین آزادی  نژاد
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهید منتظر قائم یزد


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید