۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
15:43
کد خبر : 9775511
۰۹:۲۵

۱۴۰۵/۰۵/۱۸
در مــدار خـدمـــت؛

کربلایی شدن در خیابان‌های قزوین

گاهی لازم نیست برای رسیدن به کربلا، فرسنگ‌ها راه پیمود؛ گاهی کربلا در همین نزدیکی است، در لبخند یک کودک، در خستگیِ شیرینِ یک زائر و در قلبی که برای امامش می‌تپد.

قزوین_ به گزارش بسیج، گاهی لازم نیست برای رسیدن به کربلا، فرسنگ‌ها راه پیمود؛ گاهی کربلا در همین نزدیکی است، در لبخند یک کودک، در خستگیِ شیرینِ یک زائر و در قلبی که برای امامش می‌تپد.

کربلایی شدن در خیابان‌های قزوین

ما در معاونت امور خانواده پاسداران سپاه استان قزوین، امسال در مسیر «میدان میرعماد تا امامزاده حسین (ع)»، خادمانِ این دلتنگی‌ها بودیم. 

سعی کردیم با ۳۱۳ پوستر «به نیابت از رهبر شهیدم»، پلکانی بسازیم تا هر قدمِ زائران، نذری باشد برای ظهورِ منجی زمان... 

کربلایی شدن در خیابان‌های قزوین

در کنار توزیع شربت برای تسکین زائران، به سراغ کوچک‌ترین مسافران این راه رفتیم؛ با رنگ‌های شاد بر چهره و دستان کودکان، پیوندی از عشق و شادی خلق کردیم تا آن‌ها نیز در این پیاده‌روی، سهمی از رنگین‌کمانِ محبت حسینی داشته باشند و یادشان بماند که مسیر امام، مسیرِ شادی و امید است.

انتهای پیام/۱۰۱۰/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید