۲۰ / مرداد / ۱۴۰۵ - 11 August 2026
17:17
کد خبر : 9775724
۲۳:۴۳

۱۴۰۵/۰۵/۱۸

برگزاری کلاس آموزش امدادی و دگرامدادی در کهیر

کلاس آموزش امدادی و دگرامدادی با میزبانی حوزه مقاومت بسیج امام محمد باقر(ع) و پایگاه مقاومت بسیج امام علی(ع) کهیر برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج زاهدان، کلاس آموزش امدادی و دگرامدادی روز ۱۹ مرداد ۱۴۰۵ به میزبانی حوزه مقاومت بسیج امام محمد باقر(ع) کهیر و پایگاه مقاومت بسیج امام علی(ع) کهیر، در محل اورژانس کهیر برگزار شد.

در این برنامه آموزشی، جمعی از بسیجیان با حضور در محل برگزاری کلاس، با مباحث و مهارت‌های مرتبط با امداد و کمک‌رسانی آشنا شدند.

عبدالغفور چاکرزهی در این مراسم با اشاره به اهمیت آموزش‌های امدادی اظهار داشت: برگزاری دوره‌های آموزشی امداد و کمک‌های اولیه نقش مهمی در افزایش آمادگی افراد برای مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری دارد.

وی افزود: آشنایی بسیجیان با مهارت‌های امدادی می‌تواند زمینه‌ساز ارائه خدمات مؤثر و سریع در زمان وقوع حوادث باشد و ضروری است این آموزش‌ها به‌صورت مستمر ادامه پیدا کند.

وی بیان کرد: ارتقای سطح آگاهی و توانمندی نیروهای بسیجی در حوزه امداد و نجات، علاوه بر افزایش آمادگی فردی، می‌تواند در زمان بروز حوادث به کمک‌رسانی سریع‌تر به مردم و کاهش آسیب‌های احتمالی منجر شود.

وی تأکید کرد: آموزش و آمادگی همواره باید مورد توجه قرار گیرد و بسیجیان با فراگیری مهارت‌های امدادی می‌توانند در شرایط مختلف نقش مؤثری در خدمت‌رسانی به جامعه ایفا کنند.

در ادامه، نظیر ارمیده، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج امام محمد باقر(ع) کهیر نیز ضمن قدردانی از حضور و مشارکت بسیجیان در این برنامه آموزشی اظهار داشت: برگزاری چنین کلاس‌هایی موجب افزایش سطح آمادگی و توانمندی بسیجیان در مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری خواهد شد.

وی ضمن تقدیر و تشکر از شرکت‌کنندگان و بسیجیان حاضر در این دوره، بر تداوم برگزاری برنامه‌های آموزشی و مهارتی تأکید کرد.

ارمیده در پایان، از اسفندیار بی‌نیاز، فرمانده حوزه مقاومت بسیج امام محمد باقر(ع) کهیر به پاس خدمات ارزنده و تلاش‌های وی در زمینه حمایت و اجرای برنامه‌های آموزشی و بسیجی تقدیر و تشکر کرد و افزود: همکاری و همراهی مجموعه حوزه و پایگاه‌های مقاومت، زمینه برگزاری هرچه بهتر برنامه‌های آموزشی و خدمت‌رسانی به مردم منطقه را فراهم می‌کند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید