
به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج آذربایجان شرقی، حجت الاسلام صمددوخت در تجمع شبانه مردم آذرشهر با نگاهی به پیام عاشورا گفت: مومن نباید عزت خود را بفروشد حتی اگر به قیمت جان باشد و رهبر شهید فرمود «مثلی لایباع مثله» یعنی خدایا ما را حسینی زنده بدار و حسینی بمیران؛ انسان عزت خود را نمیفروشد و زیر بار ظلم نمیرود.
وی افزود: مردم از امام حسین(ع) آموخته اند که «الموت اولی من رکوب العار» یعنی مرگ با عزت از زندگی ذلیلانه بهتر است و «هیهات من الذله» شعار ملت ایران در برابر زیادهخواهی آمریکاست.
مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه آذرشهر، با معرفی کتاب «چرا ایالات متحده از ایران شکست خورد» نوشته میتسوکو سایتو تصریح کرد: آمریکا با هدف از بین بردن برنامه هسته ای ایران حمله کرد اما نتوانست چرا چون ملت ایران در سایه درسهای عاشورا، در برابر دو ابرقدرت اتمی ایستاده اند و غالب شده اند هویت تاریخی، صبر استراتژیک و تبدیل جنگ کلاسیک به جنگ نامتقارن، هنر مردم ایران در این جنگ بوده است.
حجت الاسلام صمددوخت، با افشای برنامه پنهان آمریکا گفت: آخرین برنامه دشمن این بود که جنوب ایران را مثل جنوب لبنان کند تا هر وقت خواست حمله کند، ترور کند و مستقر باشد؛ و در این راستا برای مشروعیت بخشیدن به حملات خود از محور مقاومت و سپاه هیولاسازی و آنها را تروریست معرفی کردند و با زدن زیرساختها و لنج های باری مردم، به نام کشتی های سپاه، میخواست مردم را به اعتراض وادارند تا از جنوب کشور کوچ کنند؛ اما این نقشه شکست خورد، زیرا ایران به هر حمله دشمن چند برابر پاسخ داد.
وی، با اشاره به راهبرد اخیر ایران در برابر دشمن آمریکایی گفت: ایران راهبردی اتخاذ کرد به نام اجبار مثلثی ، که در این راهبرئ ایران به جای حمله به امریکا به کشورهای ثالثی مانند کشورهای حاشیه خلیج فارس که از یک سو از نظر نظامی آسیبپذیر و از سوی دیگر برای اقتصاد آمریکا حیاتیاند و بر روی دشمن امریکایی اهرم فشار دارند حمله کرد و با بستن تنگه هرمز اجازه پیروزی به آمریکا را نداد
حجت الاسلام صمددوخت با تشریح راهبرد جدید ایران یعنی «مقاومت فعال» خاطرنشان کرد: امروز دیگر ایران منتظر حمله آمریکا نمی ماند و هر جا احساس خطر کند بلافاصله حمله میکند و منتظر تلافی دشمن نمی ایستد؛ به همین دلیل برنامه آمریکایی به لطف خداوند و با اقتدار نیروهای مسلح و مقاومت مردم شکست خورد و دامنه جنگ از توقف برنامه هسته ای به مسئله تنگه هرمز محدود شد.
وی در تحلیل آینده تقابل ایران و آمریکا چهار سناریوی تقابل حداقلی، تقابل حداکثری با جنگ برق آسای پرشدت و طولانی مدت، کنترل رقابت راهبردی و مدیریت کنترل شده تقابل در حوزه سیاسی و اقتصادی را مطرح کرد و گفت: نتیجه بستگی به وضعیت داخل کشور، مقاومت مردم و آمادگی نیروهای مسلح دارد.
حجت الاسلام صمددوخت یادآور شد: دشمن بدعهد، استعمارگر و غارتگر است و بقایش در سایه چپاول است، پس نباید به صلح با آمریکا دل بست؛ باید وحدت و اتحاد را حفظ و حضور در میدان و خیابان ها را تقویت کرد.