۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:39
کد خبر : 9776945
۰۹:۲۸

۱۴۰۵/۰۵/۲۷
گزارش تصویری/

نمایشگاه «روایت وداع»؛ روایتی ماندگار برای نسل جوان

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: نمایشگاه گروهی عکس «روایت وداع» مجموعه‌ای فاخر و اثرگذار است که می‌تواند روایت تصویری ماندگاری از وداع با رهبر شهید انقلاب را به نسل جوان منتقل کند.

نمایشگاه «روایت وداع» اثری فاخر و اثر گذار برای نسل جوان استبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، حجت‌الاسلام علی عسکری، معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی، درباره نمایشگاه گروهی عکس «روایت وداع» اظهار کرد: این نمایشگاه مجموعه‌ای ارزشمند و فاخر از آثار عکاسان حرفه‌ای است که بخشی از لحظات وداع و بدرقه با رهبر شهید انقلاب را با مضامین عاطفی و انقلابی به تصویر کشیده است.

وی با اشاره به حضور عکاسانی از عراق در این نمایشگاه افزود: آثار متنوع و قابل‌توجهی از عکاسانی همچون صلواتی، بیات و یاراحمدی در این مجموعه به نمایش درآمده که هر یک با نگاه هنرمندانه خود بخشی از این رویداد و فضای حاکم بر آن را روایت کرده‌اند.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: بخشی از آثار یاراحمدی نیز به تصاویری از مسجد جمکران و تشییع پیکر شهدای مقاومت در عراق اختصاص دارد که بر غنای محتوایی این نمایشگاه افزوده است.

عسگری بیان کرد: در این مجموعه تصاویری از رهبر شهید از سه زاویه متفاوت نیز به نمایش درآمده که در میان حزن و اندوه تشییع‌کنندگان ثبت شده و از نظر هنری و محتوایی، آثاری تأثیرگذار و ماندگار به شمار می‌روند.

وی با تأکید بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت هنر برای انتقال مفاهیم انقلاب به نسل جوان خاطرنشان کرد: آثار هنری می‌توانند خوراک فکری و فرهنگی مناسبی برای نسل جوان باشند؛ نسلی که نیازمند آشنایی با حقیقت، وقایع و روایت‌های اصیل است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی در پایان پیشنهاد کرد: پس از پایان تعطیلات دانشگاه‌ها و مدارس، نمایشگاه «روایت وداع» در دانشگاه‌ها برای دانشجویان و همچنین در مراکز آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان دوره متوسطه برپا شود تا زمینه بهره‌مندی بیشتر نسل جوان از این آثار فراهم شود.

حبیبه رضائی
نویسنده: حبیبه رضائی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید