
محمدقنواتی مسئول بسیج فرهنگیان هندیجان درگفتگو باخبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار داشت: بسیجیان دانش آموز بمحمد اسدی در رشته نهج البلاغه و ابوالفضل شیرعلی در رشته تفسیر در جشنواره نخبگان قرآنی با کسب برتری استانی به مرحله کشوری راه یافته و افتخار آفرین برای شهرستان هندیجان شدند.
وی افزود: رقابت دانش آموز خوزستانی دربیست و یکمین جشنواره نخبگان قرآن نشان از رشد و فعالیتهای فرهنگی و تربیتی دراستان است و دانش آموزان بسیجی هندیجان با تلاش و پشتکار جزبرترینها شدند.
قنواتی گفت: در ترویج فرهنگ قرآن خوانی و آموزش کارهای تاثیرگذاری در مراکز قرآنی و آموزش و پرورش هندیجان جهت یادگیری و استعدادیابی با برگزاری جلسات آموزشی انجام گرفته است.
قنواتی بیان نمود: درهندیجان جلسات قرآنی درقالب اوقات فراغت تابستانه و مراکز قرآنی درحال برگزاری میباشد که دانش آموزان بسیجی حضوری پرشور دارند.