۱۴ / شهريور / ۱۴۰۵ - 05 September 2026
10:25
کد خبر : 9777333
۱۴:۳۹

۱۴۰۵/۰۵/۲۷
آیا می‌دانستید راه آهن در طول ۸ سال دفاع مقدس عملیات‌های راهسازی نیز انجام می‌داد؟

نقش راه آهن در دفاع مقدس، ساخت جاده

از دیگر اقدامات راه‌آهن در سال ۶۴ عملیات‌های راهسازی بود. در عملیات راهسازی راه کربلا راه آهن دست به ساخت جاده‌ای با طول ۱۰۰ کیلومتر و عرض ۳۰ متر زد.

از دیگر اقدامات راه‌آهن در سال ۶۴ عملیات‌های راهسازی بود. در عملیات راهسازی راه کربلا راه آهن دست به ساخت جاده‌ای با طول ۱۰۰ کیلومتر و عرض ۳۰ متر زد.

تهیه مخلوط‌ها و چگونگی حمل آن از معادن و به‌کارگیری تمام ماشین‌آلات راه‌آهن اعم از تریلی، کامیون، کمپرسی، لودر، بولدوزر، گریدر، بیل مکانیکی و امکانات اداره کل خط ابنیه، نشان از گستردگی این عملیات در زمان جنگ دارد. بیشترین ماشین‌آلات به‌کار گرفته شده در این عملیات بزرگ راهسازی، از نواحی راه‌آهن تهران، اصفهان، آذربایجان و جنوب بود.

عباس خالدی در این رابطه می‌گوید:

«بیش از صد کیلومتر جاده‌سازی از مسیر راه کربلا را ایرج ابوحَمزِه که مسئول اکیپ‌های راهسازی ما بودند، مدیریت کردند.

تمامی امکانات نقلیه و ساخت و ساز و ماشین‌آلات از راه‌آهن با اَمر ستاد پشتیبانی جنگ در خدمت این عملیات راهسازی بود.»

منبع:کتاب حماسه جاوید


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید