۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:30
کد خبر : 9777698
۲۲:۱۰

۱۴۰۵/۰۵/۲۹
درویشی خبر داد

اجرای الگوی مدیریت محله‌محور در ۶۴ محله همدان

همدان-فرماندار همدان از اجرای الگوی «شبکه مدیریت محله‌محور» در ۶۴ محله با محوریت مسجد، امام جماعت و پایگاه بسیج خبر داد.
اجرای الگوی مدیریت محله‌محور در ۶۴ محله همدان

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، مجید درویشی در همایش گرامیداشت روز جهانی مسجد با اشاره به ابلاغیه همایش سراسری استانداران در سال ۱۴۰۴ مبنی بر پیاده‌سازی «شبکه مدیریت محله‌محور» اظهار کرد: تجربه ثابت کرده است که رویکردهای متمرکز از بالا به پایین برای حل مسائل محلی کارآمد نیست؛ بنابراین در دولت چهاردهم با جدیت استاندار ، اجرای الگوی زیست اجتماعی و مدیریت محله‌محور در دستور کار فرمانداری قرار گرفت.

وی افزود: مدیریت محله‌محور به معنای ساماندهی شهری بر مبنای واحدهای کوچک‌تری به نام محله است که دارای ساختار منسجم، هویت مستقل و ظرفیت‌های بالقوه برای مدیریت بحران و توسعه پایدار هستند، تجربه انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس، به‌ویژه نقش‌آفرینی مساجد در خرمشهر، نشان داد محله‌های منسجم، از بالاترین سطح تاب‌آوری در شرایط ناپایدار برخوردارند.

فرماندار همدان با تشریح مدل عملیاتی این طرح در شهرستان گفت: در همدان ۶۴ محله شهری و روستایی شناسایی شده‌اند که در قالب ۱۳ محور مدیریتی دسته‌بندی شده‌اند؛ در این الگو، مسجد به عنوان مرکز ثقل، امام جماعت به عنوان «رهبر محلی» و پایگاه مقاومت بسیج به عنوان دبیر اجرایی شناخته می‌شوند.

وی ادامه داد: پس از تشکیل مجمع محلی، شورای محله به عنوان عالی‌ترین سطح تصمیم‌گیر تشکیل می‌شود که با هدف احصا و حل مسائل، در ۵ کمیته تخصصی فعالیت می‌کند: کمیته عمران، خدمات محلی و محیط زیست، کمیته بهداشت، سلامت و ورزش، کمیته امنیت و آسیب‌های اجتماعی، کمیته خدمات حمایتی و معیشتی و کمیته فرهنگی، آموزشی، دینی و معنوی.

درویشی با بیان اینکه مردم، خود تغییر و اصلاح‌گرِ وضعیت خویش هستند، افزود: این شبکه مدیریتی به دنبال ارتقای کیفیت زندگی و تقویت مشارکت آحاد مردم است، همدان با تکیه بر این ساختار و برگزاری مانورهای تخصصی، اکنون از استان‌های پیشرو در کشور است که توانسته با هم‌افزایی سپاه انصارالحسین(ع)، دستگاه‌های اجرایی و نخبگان محلی، الگویی موفق از حکمرانی محلی را به منصه ظهور برساند.

وی از حمایت‌های نماینده ولی‌فقیه در استان، استاندار همدان و همراهی دستگاه‌های اجرایی در تحقق این طرح راهبردی قدردانی کرد و در پایان از پوستر همایش رونمایی، از ائمه جماعات الگوی محلات، بانوان الگو و بسیجی محله، هیئت‌های مذهبی محله، شورای آموزشی محلات خواهر و برادر، کانون‌های فرهنگی و هنری الگوی مساجد و منتخبین بانوان مسجدی الگو تجلیل بعمل آمد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید