۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:33
کد خبر : 9778101
۱۴:۱۸

۱۴۰۵/۰۵/۳۱

برگزاری جلسه مدیریت مصرف انرژی در حوزه گاز فی مابین مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و مدیران شرکت ملی گاز ایران

جلسه‌ای با هدف مدیریت مصرف انرژی در حوزه گاز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۵ با حضور دکتر اصغری، مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور، و مدیرعامل و مدیران شرکت ملی گاز ایران برگزار شد. در این جلسه به بررسی راهکار‌های بهینه‌سازی مصرف انرژی و همکاری‌های لازم برای مدیریت مصرف گاز پرداخته شد.

در راستای مدیریت بهینه مصرف انرژی، جلسه‌ای با حضور دکتر اصغری، مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور، و مدیرعامل و مدیران شرکت ملی گاز ایران برگزار شد. این نشست با هدف تدوین استراتژی‌های مؤثر برای مدیریت مصرف گاز در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۵ با استفاده از ظرفیت مردمی بسیج و ارتقای سطح همکاری‌ها میان نهاد‌های مختلف شکل گرفت.

برگزاری جلسه مدیریت مصرف انرژی در حوزه گاز فی مابین مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و مدیران شرکت ملی گاز ایران

دکتر اصغری در این جلسه با تأکید بر ضرورت همکاری‌های بین‌بخشی، به طرح‌ها و ابتکاراتی اشاره نمود که می‌تواند به کاهش مصرف گاز در فصل سرما کمک کند. او گفت: «با توجه به آسیب‌های وارده به تاسیسات زیرساختی و پالایشگاهی در جنگ رمضان، مدیریت مصرف انرژی نه تنها به حفظ منابع ملی کمک می‌کند، بلکه به بهبود کیفیت زندگی شهروندان نیز می‌انجامد. ما باید از ظرفیت‌های موجود در بخش‌های مختلف با کمک ظرفیت عظیم بسیج، استفاده کنیم تا بتوانیم به نتایج مطلوبی دست یابیم.»

برگزاری جلسه مدیریت مصرف انرژی در حوزه گاز فی مابین مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و مدیران شرکت ملی گاز ایران

وی همچنین بر لزوم فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد و افزود: «آموزش و آگاهی‌بخشی به مردم درباره اهمیت صرفه‌جویی در مصرف انرژی یکی از ارکان اساسی در تحقق اهداف ماست. اگر شهروندان بدانند که چگونه می‌توانند با تغییرات کوچک در رفتار روزمره خود، تأثیر مثبتی بر محیط زیست و اقتصاد کشور بگذارند، قطعاً همکاری بیشتری خواهند داشت.»

برگزاری جلسه مدیریت مصرف انرژی در حوزه گاز فی مابین مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعت و معدن کشور و مدیران شرکت ملی گاز ایران

دکتر اصغری همچنین به چالش‌های موجود در زمینه تأمین گاز و نیاز به برنامه‌ریزی دقیق‌تر اشاره کرد و گفت: «ما باید با استفاده از فناوری‌های نوین و روش‌های علمی، راهکار‌هایی را برای کاهش هدررفت انرژی طراحی کنیم. این موضوع نیازمند همکاری نزدیک بین تمامی ذینفعان از جمله دولت، بخش خصوصی و جامعه مدنی است.»

 

مهندس توکلی مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران نیز در این نشست نظرات و پیشنهادات خود را درباره چالش‌ها و فرصت‌های موجود در این حوزه مطرح نمود. ایشان بر لزوم ایجاد برنامه‌های جامع و مشارکت عمومی در زمینه صرفه‌جویی انرژی تأکید کردند.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید