۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
21:30
کد خبر : 9778128
۲۳:۴۴

۱۴۰۵/۰۵/۳۱

برپایی دورهمی فرهنگی_اجتماعی همراه با کتاب خوانی در سرخه

در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ایجاد فضایی صمیمی جهت تعامل و همفکری بانوان، دورهمی کتاب خوانی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از سرخه، دورهمی بانوان پایگاه مقاومت بسیج حضرت ام‌البنین (س) خواهران روستای صوفی‌آباد در سرخه همراه با برپایی کافه کتاب برگزار و با استقبال خوبی همراه بود.

در راستای گسترش فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و ایجاد فضایی صمیمی جهت تعامل و همفکری بانوان، دورهمی بانوان پایگاه ام‌البنین (س) روستای صوفی‌آباد در فضای پارک بانوان برگزار شد. این برنامه با حضور جمعی از بانوان و با هدف تقویت روحیه همدلی، افزایش آگاهی و ترویج فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی برگزار شد.

در این دورهمی، بانوان در فضایی دوستانه و صمیمی گردهم آمدند و ضمن گفت‌وگو و تبادل نظر، به موضوعات فرهنگی و اجتماعی پرداختند. از بخش‌های اصلی برنامه، معرفی و بررسی کتاب «الف خمیده» بود. در این بخش، مطالب و پیام‌های کتاب برای حاضران بیان شد و درباره اهمیت توجه به نقش زنان، خانواده و مسئولیت‌های اجتماعی آنان گفت‌وگو و تبادل نظر صورت گرفت.

همچنین موضوع «زنان عنکبوتی» به عنوان یکی از محورهای بحث مطرح شد. در این گفت‌وگو تلاش شد با نگاهی فرهنگی و اجتماعی، نقش زنان در جامعه، تأثیر ارتباطات اجتماعی بر زندگی آنان و ضرورت آگاهی و هوشیاری در برابر آسیب‌ها و چالش‌های اجتماعی مورد توجه قرار گیرد. بانوان حاضر نیز دیدگاه‌ها و تجربیات خود را مطرح کردند و فضای جلسه به گفت‌وگویی سازنده و مشارکتی تبدیل شد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید