۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:43
کد خبر : 9778200
۰۷:۲۹

۱۴۰۵/۰۶/۰۱

مساجد کانون برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ایلام شوند

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام گفت که بهره‌گیری از توان جوانان و همیاری همه بخش‌های محله، مساجد را به کانون برنامه‌های فرهنگی و سدی استوار در برابر دسیسه‌های دشمن تبدیل می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام،سردار قدرت‌الله کریمیان جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام در چهارمین آیین ملی پاسداشت فعالان مساجد ایلام که به مناسبت روز جهانی مسجد برگزار شد، اظهار کرد: این پایگاه‌های مهم دینی و فرهنگی باید پویا و مرجع برنامه‌های اجتماعی باشند تا حضور جوانان در این مکان‌های مقدس پررنگ‌تر شود.

وی اظهار کرد: مساجد در دوران دفاع مقدس نقش پررنگی داشتند و سازماندهی و آموزش نیروها در آنها انجام می‌شد و بسیاری از جوانانی که در راه پاسداری از آرمان‌های انقلاب اسلامی به شهادت رسیدند، در همین مکان‌ها پرورش یافته بودند.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام تاکید کرد: کارکرد مسجد نباید به برگزاری نماز جماعت محدود شود و این پایگاه باید با محوریت امام جماعت همه توان خود را برای گره‌گشایی از مسائل اجتماعی و یاری‌رسانی به مردم به کار گیرد.

مساجد کانون برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ایلام شوند

سردار کریمیان گفت: توانمندسازی کارکردهای مسجد نیازمند همیاری همه نهادها و افراد محله است.

وی بیان کرد: بهره‌گیری از توان امامان جماعت، هیات‌های مذهبی، بسیجیان، بانوان و جوانان ظرفیتی است که در صورت سازماندهی مسجد را به پایگاهی پویا برای گره‌گشایی از کار مردم تبدیل می‌کند.

جانشین فرمانده سپاه امیرالمؤمنین(ع) ایلام افزود: شناسایی خانواده‌های نیازمند، پشتیبانی از قشرهای آسیب‌پذیر، کمک به اشتغال جوانان، تقویت کارهای جهادی و ایجاد زمینه برای مشارکت مردم در کارهای خیر از جمله توانمندی‌هایی است که مسجد را به مهم‌ترین پایگاه خدمت‌رسانی اجتماعی تبدیل می‌کند.

سردار کریمیان بیان کرد: دشمن در قالب جنگ نظامی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی برای شکستن یکپارچگی مردم می‌کوشد و همه باید در برابر این ترفندها هوشیار باشیم.

فرمانده سپاه ناحیه ایلام نیز در این آیین گفت: کارکرد مسجد و نیروهای مومن و دغدغه‌مند آن، یکی از ظرفیت‌های مهم برای گسترش کارهای فرهنگی و خدمت‌رسانی به مردم به شمار می‌رود.

مساجد کانون برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی ایلام شوند

سرهنگ هدایت سلیمانیان افزود: مساجد نقش کانونی در توانمندسازی برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه اسلامی بر عهده دارند.

در پایان این آیین که با حضور شماری از مسئولان اجرایی و فرهنگی در مسجد ثارالله برگزار شد، از گروهی از امامان جماعت، فعالان و خادمان مسجدهای ایلام به پاس کوشش‌ها و خدمت‌رسانی‌ آنان قدردانی شد.

استان ایلام دارای ۴۰۸ مسجد، افزون بر ۲۰۰ حسینیه و تکیه و ۵۴ بقعه متبرکه در نقاط مختلف شهری و روستایی است.

فاصله زمانی ۲۱ مرداد (سالروز تاسیس ستاد اقامه نماز) تا ۳۰ مرداد (روز جهانی مسجد) در سالنامه رسمی کشور با عنوان «دهه فرهنگی ترویج معارف نماز و مسجد» نام‌گذاری شده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید