
حسین افشار مسئول هماهنگی برنامه میزخدمت جهادی دریادمان شهدای گمنام هندیجان در گفتوگو باخبرنگار خبرگزاری بسیج در هندیجان اظهار داشت:در این برنامه جهادی، رئیس و کارکنان اداره منابع طبیعی و آبخیزداری هندیجان با حضور در جمع مردم و مراجعهکنندگان، به سؤالات و درخواستهای آنان در زمینه خدمات آبخیزداری پاسخ داده و راهنماییهای لازم را ارائه نمودند.
وی افزود: برپایی میز خدمت جهادی با هدف تسهیل دسترسی مردم به خدمات، تکریم اربابرجوع و پاسخگویی مستقیم به مطالبات و مسائل منابع طبیعی انجام شد.
افشار بیان نمود: برپایی برنامه میز خدمت جهادی ادارات شهرستان هندیجان در جوار یادمان شهدای گمنام، به یاد رهبر شهید، جلوهای از خدمترسانی و مسئولیتپذیری در قبال مردم و جامعه است.
افشار گفت: با ادارات هماهنگیهای لازم جهت برگزاری میزخدمت جهادی برای ارائه خدمات در هندیجان بصورت منظم انجام میگیرد و همچنان اینگونه خدمات ادامه دارد.