قزوین- به گزارش بسیج، سیدناصر ظاهری ضمن تبریک فرارسیدن اول شهریور ماه روز پزشک و تقدیر از همه پزشکان خیر و نیکوکار که در کنار کار طبابت و درمان بیماران از احوالات نیازمندان هم غافل نیستند بیان کرد: سالروز تولد پزشک شهیر ابوعلی سینا بهانه ای است تا از زحمات پزشکان زحمت کش استان و شهرمان تقدیر و قدردانی به عمل آوریم.
وی ادامه داد: پزشکی کار بسیار سخت و پرمسئولیتی است، ایجاد آرامش برای بیمارانی که به پزشک مراجعه کرده اند کار پرثوابی است ولی تعداد زیادی از پزشکان هستند که در کنار کار درمان، احوال نیازمندان به خصوص فرزندان ایتام و محسنین را فراموش نکرده اند و حمایتهای مادی و معنوی خود را به این خانواده ها به صورت مستمر ادامه می دهند.
وی عنوان کرد: در حال حاضر 215 پزشک خیر در قالب طرح اکرام ایتام به 887 فرزندتحت حمایت کمیته امداد مساعدت می نمایند که به صورت مستمر و ماهیانه کمکهای خود را به حساب فرزندان معنوی خود واریز می نمایند.
ظاهری اظهارداشت: در سال گذشته بیش از 11میلیارد و 200 میلیون ریال توسط پزشکان خیر به حساب فرزندان ایتام و محسنین واریز شده است.
مدیرکل کمیته امداد عنوان کرد: خیرین و نیکوکاران می توانند از طریق ساست ekram.emdad.ir حمایت از یک یا چند فرزندان معنوی را برعهده گرفته و مساعدتهای خود را ماهانه به حساب این عزیزان واریز نمایند.
انتهای پیام/۱۰۱۰