
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل به نقل از روابطعمومی شرکت آب منطقهای اردبیل، حمید فضائلی در نشست با اعضای شورای اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: بهرغم کاهش منابع آب ما در اردبیل با توسعه کشت و زرع روبرو هستیم و این امر برنامهریزی و هدفگذاری مشخصی را در تأمین پایدار منابع آب میطلبد.
وی با اشاره به پروژه ساماندهی رودخانه بالیقلوچای با همکاری شهرداری اردبیل، افزود: دیواره سازی رودخانه بالیقلوچای برای مدیریت سیلابهای احتمالی جزو الزامات بوده اما اینکه مسیر رودخانه با مواد نفوذپذیر یا نفوذناپذیر اجرایی شود نیازمند کار کارشناسی است.فضائلی گفت: در شبکه آبیاری و زهکشی سد گیوی، سامانه انتقال به طول ۷/۶ کیلومتر اجرا شده و با تأمین و تخصیص اعتبار مناسب پروژه پایاب گیوی اجرا خواهد شد.وی با بیان اینکه مبدأ انتقال آب شرب به اردبیل سد شهریار تعیین شده و در صورت تأمین اعتبار عملیاتی خواهد شد، افزود: در انتقال آب از سد شهریار به اردبیل حقابه جنوب استان لحاظ شده و هیچگونه اجحافی در حق هم استانیهای جنوب استان رخ نخواهد داد.
تخصیص آب به بخش صنعت خلخال
فضائلی از تخصیص آب به بخش صنعت خلخال خبر داد و گفت: با این تخصیص مشکل صنایع کم آببر برطرف خواهد شد.وی تصریح کرد: امسال به حول و قوه الهی آب پایدار به شبکه بران و همچنین حقابه بران حاشیه دره رود از سد عمارت تأمین شد و در صورت اتمام شبکه پایاب بند تولان توسط سازمان جهاد کشاورزی از سال آتی در این شبکه به شکل مدرن توزیع آب خواهیم داشت.معاون حفاظت و بهرهبرداری شرکت آب منطقهای اردبیل اظهار داشت: با تثبیت منطقه رانش در محل برداشت آب شرب مشکینشهر خوشبختانه به شکل پایدار آب شرب شهری در حال توزیع است و رعایت الگوی مصرف در بخش آب شرب بایستی بیشازپیش در دستور کار قرار گیرد.