۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:41
کد خبر : 9778511
۱۲:۰۵

۱۴۰۵/۰۶/۰۲

افزایش آلودگی هوا در شش شهر خوزستان

حفاظت محیط زیست خوزستان از قرار گرفتن هوای شش شهر در وضعیت نارنجی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، مهدی موسوی سرپرست حفاظت محیط زیست خوزستان اظهار کرد: بر اساس اعلام سامانه پایش کیفی هوای کشور در ساعت ۰۸:۰۰ دوشنبه ۲ شهریورماه، شاخص کیفیت هوا بر اساس اندازه‌گیری ذرات ۲.۵ میکرون در ایستگاه شوش ۱۴۳، گتوند ۱۱۴، شوشتر ۱۱۲، ایستگاه شرکت ملی حفاری ایران در اهواز ۱۳۵، ایستگاه استانداری خوزستان در اهواز ۱۱۵، بهبهان ۱۳۵ و خرمشهر ۱۰۹ میکروگرم بر مترمکعب بوده، بنابراین هوای این شهر‌ها در وضعیت «ناسالم برای گروه‌های حساس» و «نارنجی» بوده است.

وی در ادامه افزود: بر اساس اندازه‌گیری ذرات ۲.۵ میکرون، هوای اندیمشک، اندیکا، ملاثانی، هویزه، دزپارت، آبادان، شادگان، آغاجاری، هفتکل، رامهرمز و هندیجان در وضعیت «قابل قبول» بوده و هوای هیچکدام شهر‌های خوزستان در وضعیت «پاک» نبوده است.

شاخص کیفیت هوا (AQI) به پنج دسته اصلی تقسیم‌بندی می‌شود. بر اساس این تقسیم‌بندی از عدد صفر تا ۵۰ هوا پاک، از ۵۱ تا ۱۰۰ هوا قابل قبول، از ۱۰۱ تا ۱۵۰ هوا ناسالم برای گروه‌های حساس، از ۱۵۱ تا ۲۰۰ هوا ناسالم برای همه گروه‌ها، از ۲۰۱ تا ۳۰۰ هوا بسیار ناسالم و از ۳۰۱ تا ۵۰۰ شرایط کیفی هوا خطرناک است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید