۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:50
کد خبر : ۹۷۷۸۷۰۹
۱۷:۳۲

۱۴۰۵/۰۶/۰۳

آخراسفالت اهواز؛ میدانِ ایستادگی

مردم آخراسفالت و فلکه پل پنجم اهواز، با حضوری پرشور، بار دیگر صحنه‌ای از ایستادگی را به نمایش گذاشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج شرق اهواز ، اجتماع مردمی منطقه آخراسفالت و فلکه پل پنجم شرق اهواز، شامگاه دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ با حضور پرشور مردم این منطقه برگزار شد.

در این مراسم، مردم با حضور گسترده خود، جلوه‌ای از وحدت، همدلی و پایبندی به ارزش‌های انقلاب اسلامی را به نمایش گذاشتند. حضور خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم، فضای میدان را به صحنه‌ای از همبستگی، و حضوری توأم با عترت مردم سالاری دینی حقیقی تبدیل کرد.

این اجتماع سراسر نور و حماسی، با اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی همراه بود و لحظاتی معنوی و حماسی برای شرکت‌کنندگان رقم خورد.

در ادامه حجت‌الاسلام فرطوسی سخنران این مراسم بود و با اشاره به اهمیت بصیرت، وحدت و حضور مسئولانه مردم، بر ضرورت ایستادگی و حفظ انسجام اجتماعی تأکید کرد.

همچنین امیرحسین نجار با اجرا و مدیحه سرایی، بخش دیگری از این برنامه بزرگ را اجرا و فضای مراسم را با حال‌وهوایی معنوی همراه ساخت.

در ادامه مردم مبعوث شده منطقه آخراسفالت شرق اهواز در این میدان بار دیگر نشان دادند که همچنان پای کار ایستاده‌اند و حضور مردمی خود را در حمایت از ارزش‌های انقلاب اسلامی و مقام معظم رهبری استمرار خواهند داد.

خبرنگار: علیرضا حمیدی 


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید