۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
19:44
کد خبر : ۹۷۷۸۹۰۸
۰۷:۲۱

۱۴۰۵/۰۶/۰۴

دیدار فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی با فرماندار به مناسبت هفته دولت

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج باوی و جمعی از کادر این ناحیه به مناسبت هفته دولت با فرماندار دیدار و گفت‌و‌گو کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج شهرستان باوی به مناسبت گرامیداشت هفته دولت فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان باوی و جمعی از کادر این ناحیه با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند. 

در این دیدار، سرهنگ پاسدار محمد عامری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی علیه السلام شهرستان باوی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دولت، شهیدان رجایی و باهنر و همچنین شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، فرارسیدن هفته دولت را به فرماندار و مجموعه دستگاه‌های اجرایی شهرستان تبریک گفت.

وی با اشاره به اهمیت خدمتگزاری به مردم اظهار داشت: خدمت به مردم توفیقی ارزشمند است که در سایه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به دست آمده و مردم در نظام اسلامی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان باوی خاطرنشان کرد: مسئولان دلسوزی که با نیت خالص و با هدف جلب رضای الهی در مسیر خدمت به مردم گام برمی‌دارند، بی‌تردید در میان مردم عزیز و محترم خواهند بود و از عزت دنیوی و توفیقات الهی بهره‌مند خواهند شد.

در ادامه این دیدار، بر ضرورت تعامل، هم‌افزایی و همکاری بیش از پیش مجموعه‌های اجرایی و نهادهای انقلابی شهرستان در راستای خدمت‌رسانی مطلوب به مردم، رفع مشکلات و تحقق اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی تأکید شد.

همچنین فرماندار شهرستان باوی ضمن قدردانی از حضور و همراهی مجموعه سپاه و بسیج، بر تداوم همکاری و تعامل دستگاه‌های اجرایی و نهادهای شهرستان برای پیشبرد امور و خدمت هرچه بهتر به مردم تأکید کرد.


گزارش خطا

ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید