۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
18:44
کد خبر : 9778916
۰۹:۵۶

۱۴۰۵/۰۶/۰۴

بازاریان در خط مقدم جنگ اقتصادی قرار دارند

رئیس بسیج اصناف خراسان رضوی با اشاره به تغییر ماهیت جنگ از نظامی به اقتصادی گفت: بازاریان و فعالان اقتصادی در خط مقدم این میدان قرار دارند و تقویت وحدت و آرامش بازار، شرط رونق تولید و اقتصاد مقاومتی است.

بازاریان، لانچرهای جنگ اقتصادی هستندبه گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از تربت‌حیدریه، محمد شریف، رئیس بسیج اصناف خراسان رضوی، در چهارمین اجلاسیه رؤسای صنفی اتحادیه‌های تربت‌حیدریه با تأکید بر ضرورت تقویت اقتصاد کشور اظهار کرد: امروز جنگ نظامی به جنگ اقتصادی تبدیل شده و بازاریان و فعالان اقتصادی در خط مقدم این میدان قرار دارند.

وی افزود: انقلاب اسلامی را می‌توان در چند مرحله شامل ایجاد انقلاب اسلامی، شکل‌گیری نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی و در نهایت تمدن بزرگ اسلامی تقسیم کرد و امروز همچنان در مسیر تحقق دولت اسلامی قرار داریم.

شریف تصریح کرد: در گام دوم انقلاب، دو تحول مهم شامل انقلاب اداری و انقلاب اقتصادی باید با جدیت دنبال شود، چراکه هنوز اقتصاد کشور به معنای واقعی اسلامی نشده و کسبه و فعالان اقتصادی با مشکلات متعددی در پیچ‌وخم‌های بروکراسی اداری مواجه هستند.

قوانین باید پشتیبان فعالیت اقتصادی باشند

رئیس بسیج اصناف خراسان رضوی بیان کرد: فردی که قصد فعالیت اقتصادی دارد باید احساس کند قانون پشتیبان اوست، اما امروز در برخی موارد فعالان اقتصادی احساس می‌کنند قانون در مقابل آنها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در بررسی‌های انجام‌شده از سوی هیئت‌های اندیشه‌ورز حوزه اقتصاد، ده‌ها قانون و مقررات شناسایی شده که نیازمند اصلاح هستند؛ چراکه برخی از این قوانین با شرایط امروز اقتصاد کشور تناسب ندارند.

شریف خاطرنشان کرد: برخی قوانین حتی به سال‌های پیش از انقلاب بازمی‌گردند و باید متناسب با نیاز زمان و مکان اصلاح شوند؛ البته اصلاح قوانین و رفع بروکراسی، موضوعی داخلی است و نباید همه مشکلات را به دشمن نسبت داد.

وی هدف از حضور در میان بازاریان را شنیدن مشکلات و مطالبات آنان دانست و افزود: بسیج اصناف باید پناهگاهی برای کسبه و فعالان اقتصادی باشد، مشکلات آنان را احصا کند و به عنوان نماینده‌ای از حاکمیت برای رفع این مشکلات تلاش کند.

وحدت دولت و بازار؛ ضرورت عبور از مشکلات اقتصادی

رئیس بسیج اصناف خراسان رضوی با تأکید بر ظرفیت‌های نظام برای ایجاد عدالت و پیشرفت اظهار کرد: قانون اساسی و ساختارهای نظام ظرفیت‌های لازم را فراهم کرده‌اند، اما برای اجرای صحیح آنها باید تلاش بیشتری صورت گیرد.

شریف افزود: دشمنان نیز به‌خوبی می‌دانند در صورت فعال شدن ظرفیت‌های انسانی، علمی و اقتصادی ایران، کشور می‌تواند به قدرتی اثرگذار در جهان تبدیل شود؛ از همین رو فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها را دنبال می‌کنند.

وی تصریح کرد: در کنار حمایت از دولت، باید انتقاد سازنده نیز وجود داشته باشد، مشکلات بررسی و برای آنها راهکار پیدا شود و دولت و بازار نیز ارتباط خود را افزایش دهند و شرایط یکدیگر را درک کنند.

شریف ادامه داد: کشور مانند یک کشتی است و همه در آن قرار داریم؛ بنابراین هر فرد و صنف نباید فقط به منافع شخصی خود توجه کند، بلکه باید منافع ملی و آینده کشور را نیز در نظر بگیرد.

اقتصاد مقاومتی؛ مسئولیت مشترک مردم و بازار

رئیس بسیج اصناف خراسان رضوی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور، تاب‌آوری اقتصادی را یکی از عوامل مهم عبور از فشارها دانست و گفت: همان‌طور که در میدان نظامی برای انجام یک عملیات، افراد مختلف درگیر هستند و با وجود آسیب‌ها کار را ادامه می‌دهند، در جنگ اقتصادی نیز باید با وجود مشکلات، مسیر تولید و پیشرفت را ادامه دهیم.

وی با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف انرژی اظهار کرد: صرفه‌جویی در مصرف سوخت و کاهش هزینه‌های اضافی، یکی از راه‌های مقابله با فشار اقتصادی است و اگر هر فرد بخشی از مصرف خود را کاهش دهد، مجموع این صرفه‌جویی می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد کشور داشته باشد.

شریف افزود: اقتصاد مقاومتی تنها یک شعار نیست، بلکه باید در رفتار اقتصادی دولت، تولیدکنندگان، کسبه و مردم نمود پیدا کند.

وی با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی تربت‌حیدریه خاطرنشان کرد: زعفران گل سرسبد ظرفیت‌های اقتصادی این منطقه است و باید با استفاده از ظرفیت بازار و بخش خصوصی، گامی فراتر از وضعیت فعلی برداشته شود تا ارزش افزوده بیشتری نصیب تولیدکنندگان و اقتصاد منطقه شود.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید