۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
18:44
کد خبر : 9779011
۰۸:۵۶

۱۴۰۵/۰۶/۰۴

تشدید برخورد با موتورسیکلت‌های فاقد پلاک و گواهینامه در اردبیل

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل: باتوجه‌به افزایش تردد موتورسیکلت‌های فاقد پلاک و رانندگی بدون گواهینامه یا نداشتن کلاه ایمنی بانوان و آقایان در سطح شهر، تشدید برخورد با رانندگان متخلف را خواستار شدیم.

تشدید برخورد با موتورسیکلت‌های فاقد پلاک و گواهینامه در اردبیل

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، جلال آفاقی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان اردبیل اظهار کرد: باتوجه‌به مشاهدات میدانی و گزارش‌ها و گلایه‌های مردمی از افزایش تردد موتورسیکلت‌های فاقد پلاک و رانندگی بدون گواهینامه یا نداشتن کلاه ایمنی بانوان و آقایان در سطح شهر، تشدید برخورد با رانندگان متخلف را خواستار شدیم.وی همچنین گفت: این تخلفات پیامدهای جبران‌ناپذیری از جمله حوادث ناگوار و تلفات جانی را به همراه دارد و ضروری است با متخلفان برخورد قاطع صورت گیرد.
دادستان مرکز استان اردبیل افزود: تأکیدات و دستورات لازم از سوی دادستانی ابلاغ گردیده و ضمن توقیف موتورسیکلت‌های متخلف، رانندگان نیز مورد تعقیب قانونی قرار خواهند گرفت.آفاقی در پایان تأکید کرد: از شهروندان خواسته می‌شود با رعایت قوانین راهنمایی‌ورانندگی و استفاده از کلاه ایمنی، از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، مراتب را به مراجع انتظامی گزارش دهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید